Mon. May 13th, 2024
IGT Scientific Games

Η θυγατρική της International Game Technology PLC, IGT, και η Scientific Games υπέγραψαν συμφωνία παραχώρησης 20 ετών για την αγορά της Βραζιλίας. Οι δύο εταιρείες συνεργάστηκαν με τον τοπικό φορέα εκμετάλλευσης SAGA Consultoria e Representações Commerciais e Empresariais S/A. Έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους για την οριστικοποίηση σύμβασης με την κρατική λοταρία της Minas Gerais (LEMG).

Έναρξη ρυθμιζόμενων στιγμιαίων παιχνιδιών

Μέσω μιας κοινοπραξίας που σχηματίστηκε από την IGT, την Scientific Games και τη SAGA, οι παίκτες στο νοτιοανατολικό κράτος των 21 εκατομμυρίων κατοίκων θα μπορούν να έχουν πρόσβαση σε στιγμιαία παιχνίδια. Στην επικράτεια επιτρέπονται μόνο παιχνίδια λοταρίας, συμπεριλαμβανομένων μόνο του Κίνο και της εθνικής κλήρωσης. Σύμφωνα με τους όρους της συμφωνίας, οι κύριοι παίκτες διαθέτουν πλέον αποκλειστική άδεια για την ανάπτυξη δραστηριοτήτων λαχειοφόρων αγορών στο Minas Gerais. Οι προσφορές περιλαμβάνουν στιγμιαία παιχνίδια, το σύστημα στιγμιαίων λαχείων και παθητικά παιχνίδια λοταρίας. Η συνεργασία περιλαμβάνει επίσης δικαίωμα ανανέωσης για 20 χρόνια.

Από εδώ και στο εξής, οι προμηθευτές IGT και Scientific Games για να διαχειριστεί στιγμιαία εισιτηρίων και λοταρία λειτουργίες σε Minas Gerais. Θα είναι σε θέση να διαχειρίζονται στενά την παραγωγή και την εκτύπωση των στιγμιαίων παιχνιδιών χρησιμοποιώντας το λογισμικό του συστήματος διαχείρισης της Scientific Games. Σύμφωνα με τη συμφωνία, η σύμβαση τέθηκε σε εφαρμογή στις 9 Ιουνίου του τρέχοντος έτους, με σχέδια για την έναρξη των στιγμιαίων παιχνιδιών στο τέλος του 2023.

Σύμφωνα με τον Jay Gendron, Chief Operating Officer της IGT, Global Lottery, ολόκληρη η ομάδα είναι ενθουσιασμένη με την αξιοποίηση της βιομηχανίας λοταρίας στη Βραζιλία μέσω της συνεργασίας με την Scientific Games και τη SAGA. Πρόσθεσε ότι η εταιρεία εκμεταλλεύεται τη μακρά εμπειρία της στον τομέα για να παρέχει τις καλύτερες λύσεις άμεσων λαχείων και λοταρίας στους παίκτες. Είπε ότι η συνεργασία συμβάλλει στην επέκταση της παγκόσμιας ηγετικής θέσης της IGT στον τομέα της λοταρίας και στην ενίσχυση της επιχειρησιακής τεχνογνωσίας της μάρκας, προκειμένου να εκμεταλλευτεί άλλες συναρπαστικές ευκαιρίες στη χώρα.

Στην Scientific Games, ο πρόεδρος Michael Conforti δήλωσε ότι η εταιρεία είναι στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσει τα 50 χρόνια εμπειρίας της στα παιχνίδια, τα συστήματα και τις υπηρεσίες διαχείρισης στιγμιαίας λοταρίας στη Βραζιλία. Χάρη στη συνεργασία με την IGT και τη SAGA, στόχος της κοινοπραξίας θα είναι η δημιουργία μιας επιχείρησης λοταρίας που θα βασίζεται στην αύξηση των εσόδων που προορίζονται για τους δικαιούχους των προγραμμάτων LEMG. Από τώρα και στο εξής, οι παίκτες στο Minas Gerais θα επωφελούνται από μια σύγχρονη και ασφαλή επιλογή ψυχαγωγίας με ξυστό. Το στέλεχος τόνισε ότι οι λιανοπωλητές και οι πωλητές θα μπορέσουν επίσης να επωφεληθούν από αυτή τη συνεργασία.

Σχετικά με το λογισμικό της Scientific Games

  • 3D παιχνίδια : Ναι
  • Κινητά παιχνίδια : Ναι
  • Ζωντανοί ντίλερς : No

Παίξτε τα καλύτερα δωρεάν παιχνίδια λογισμικού Scientific Games στην ιστοσελίδα μας :