Sun. May 12th, 2024
Greentube

Το τμήμα Greentube της Novomatic Interactive λαμβάνει από την Επιτροπή Ελέγχου Παιγνίων της Πενσυλβάνια άδεια κατασκευής διαδραστικών παιχνιδιών. Η άδεια αυτή θα επιτρέψει στην Greentube να προσφέρει τα παιχνίδια της στην πολιτεία της Πενσυλβάνια, στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η άδεια αυτή ανοίγει νέες ευκαιρίες για την Greentube, η οποία θα μπορεί πλέον να συνάπτει συνεργασίες με τοπικούς φορείς εκμετάλλευσης.

Χορήγηση άδειας για τη διείσδυση σε μια πολλά υποσχόμενη αγορά

Η Greentube είναι ο βραχίονας ανάπτυξης λογισμικού της NOVOMATICΗ NOVOMATIC είναι μια διεθνώς γνωστή εταιρεία παιχνιδιών. Πρόσφατα έκανε ένα σημαντικό βήμα προς τα εμπρός με την απόκτηση της άδειας παραγωγής διαδραστικών παιχνιδιών στην Πενσυλβάνια. Το επίτευγμα αυτό ανοίγει νέες ευκαιρίες για την Greentube στην αγορά των ΗΠΑ.

Η άδεια αυτή θα επιτρέψει στην Greentube να διαθέσει το περιεχόμενό της σε φορείς εκμετάλλευσης και συνεργάτες στην Πολιτεία Keystone. Αυτή η πολιτεία παράγει τα τρίτα μεγαλύτερα έσοδα από το iGaming στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η επέκταση αυτή ακολουθεί την επιτυχή είσοδο της Greentube στις ρυθμιζόμενες αγορές του Κονέκτικατ, του Νιου Τζέρσεϊ και του Μίσιγκαν το 2022. Η στρατηγική ανάπτυξης της εταιρείας εκτυλίσσεται σύμφωνα με ένα ακριβές χρονοδιάγραμμα. Αυτό θα της επιτρέψει να επεκταθεί σταδιακά και να καλύψει τις περισσότερες δικαιοδοσίες των ΗΠΑ στο εγγύς μέλλον.

Μια συναρπαστική επιλογή προμηθειών για τους λάτρεις των παιχνιδιών

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για την εξαιρετική ποιότητα της επιλογής τίτλων της Greentube για αυτή τη νέα επέκταση. Οι αγαπημένες σειρές των παικτών, Diamond Cash™ και Thunder Cash™, έχουν επιβεβαιωθεί για τη νέα κυκλοφορία. Θα συνοδεύονται από συναρπαστικά νέα παιχνίδια, συμπεριλαμβανομένου του πολυαναμενόμενου κουλοχέρη Money Maker. Η νέα διαδικτυακή πλατφόρμα τυχερών παιχνιδιών θα διαθέτει μια εκτεταμένη βιβλιοθήκη παιχνιδιών. Αυτό θα προσφέρει στην τοπική κοινότητα τυχερών παιχνιδιών μια μοναδική και συναρπαστική εμπειρία παιχνιδιού.

Άλλο ένα κρίσιμο ορόσημο που επιτεύχθηκε με επιτυχία

Από τον Ιανουάριο του 2022, η άδεια τυχερών παιχνιδιών της Greentube έχει εγκριθεί σε τέσσερις πολιτείες των ΗΠΑ, με την Πενσυλβάνια να είναι η τελευταία προσθήκη στη λίστα. Η επέκταση αυτή είναι σύμφωνη με τα σχέδια που ανακοίνωσε η εταιρεία τον Ιανουάριο του 2023. Ως εκ τούτου, είναι δυνατόν να αναμένεται η είσοδος της Greentube στις ρυθμιζόμενες από το iGaming αγορές του Delaware, της Μασαχουσέτης, της Νεβάδα και της Δυτικής Βιρτζίνια, εάν συνεχιστεί ο ρυθμός επέκτασης. Αυτό θα εξαρτηθεί από το αν θα συνεχιστεί ο ρυθμός επέκτασης.

Η στρατηγική επέκτασης της Greentube βασίζεται σε μια μεθοδική εξαγορά, γεγονός που υποδηλώνει ότι σύντομα θα αποκτήσει άδειες για όλες τις δικαιοδοσίες των ΗΠΑ ακόμη και το 2023. Η στρατηγική αυτή υποστηρίζεται από τις δυνατότητες ανάπτυξης περιεχομένου του προμηθευτή, οι οποίες διατηρούνται σε υψηλό επίπεδο. Η Greentube έχει δημιουργήσει κοινοπραξία με το στούντιο Flamingocatz. Επιπλέον, η εταιρεία απέκτησε το αμερικανικό στούντιο ανάπτυξης Present Creative, με στόχο την προσαρμογή και την επικαιροποίηση του περιεχομένου σύμφωνα με τις προτιμήσεις των πελατών.