Sun. May 12th, 2024
Η πρώτη προσθήκη της Α2 F - Torino Teen Basket είναι η σέντερ Τζοάνα Άλβες

Η πρώτη αγορά για την επόμενη σεζόν φέρει το όνομα του Joana Alves, 190 εκατοστά Πορτογαλίδα κεντρική, τάξη του 1996. Η Τζοάνα, παίκτρια που εκπαιδεύτηκε σε τέσσερα χρόνια στο κολέγιο του Πανεπιστημίου του Σιάτλ, έχει ήδη μια γόνιμη εμπειρία στην Ιταλία με την Basket Club Bolzano τη σεζόν 2020/21.

Τις δύο τελευταίες σεζόν αγωνίστηκε στην πρώτη κατηγορία της Πορτογαλίας με τη φανέλα της Μπενφίκα, ομάδα με την οποία συμμετείχε και στις δύο τελευταίες διοργανώσεις του Eurocup. Η Τζοάνα έχει σημαντικό κορμό, αλλά παρά το γεγονός αυτό είναι πολύ δυναμική. Έχει καλές κινήσεις πίσω από το καλάθι, αλλά και καλά χέρια με καλό σουτ τόσο από τα δύο όσο και από τα τρία σημεία.

“Είμαι πολύ χαρούμενη που επέστρεψα στην Ιταλία και ενθουσιασμένη που θα συμμετέχω στο πρότζεκτ του Τορίνο! Έχοντας μόλις ανέβει ξανά στην Α2, υπολογίζω σε μια ανταγωνιστική και παθιασμένη ομάδα και ελπίζω ότι μπορώ να φέρω την εμπειρία και τις ικανότητές μου στο παρκέ για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει νέους στόχους την επόμενη σεζόν. “