Αρχική Ετικέτες καλλυντικό

Ετικέτα: καλλυντικό

Το έλαιο Θυμαριού προέρχεται από την επεξεργασία του φυτού Thymus Vulgaris....

Έχει ενεργή δράση στην ακμή, στους ρευματισμούς, στην αρθρίτιδα, τα εκζέματα, τη ψωρίαση, τη δερματίτιδα, Χρησιμοποιείται κατά κύριο λόγο για τη περιποίηση μελανιών, τραυμάτων,...

Το λάδι Δεντρολίβανου (Rosemary Oil) προέρχεται από την επεξεργασία των φύλλων...

Η χρήση του ελαίου δεντρολίβανου είναι ιδιαίτερα διαδεδομένη στα προϊόντα περιποίησης μαλλιών και αντιμετώπισης της κυτταρίτιδας και της πρόωρης γήρανσης. Συμβάλλει στην ενδυνάμωση της...

Γκρέιπφρουτ έλαιο. Έχει ένα υποκίτρινο ή πρασινωπό χρώμα και ένα γλυκό...

Βοηθά στην αποβολή τοξινών από τους ιστούς γι αυτό και είναι ιδανικό κατά της κυτταρίτιδας και της παχυσαρκίας. Είναι αναζωογονητικό και όταν χρησιμοποιείται σε...

MOST POPULAR

HOT NEWS