Fri. Sep 20th, 2024
LIVE LBA - Nutribullet Η Τρεβίζο κυνηγάει τη Βαρέζε αλλά δεν την πιάνει ποτέ

La Καλάθι NutriBullet Treviso βλέπει το φτηνό ξεκίνημα της Βαρέζε με έναν Μανιόν πάνω από την κορυφή και κυνηγάει τους ερυθρόλευκους για όλο το 40′, χωρίς να καταλαβαίνει ακριβώς πώς να επιβραδύνει το τρανζίσιον των φιλοξενούμενων που είναι κατά διαστήματα καταστροφικό με μια σειρά καλών παικτών να διατηρούν μια αρκετά σταθερή επιθετική παραγωγή. Και στο φινάλε, όταν ο Mannion εμφανίστηκε κουρασμένος, ήταν οι επιταχύνσεις του Γάλλου Hanlan που επιβεβαίωσαν τη νίκη των φιλοξενούμενων με πλήρη αξία. Η αυτολεξεί αναφορά: Η αναμέτρηση του Γ.

4η περίοδος – Η Τρεβίζο ψάχνει το σύνθημα που δεν βρίσκει από το δίποντο: ο Ρόμπινσον βάζει τρίποντο, ο Χάρισον βάζει ελεύθερο, ο Μάνιον παίρνει τεχνική ποινή και ο Ρόμπινσον βάζει το ελεύθερο τρίποντο Ο Άλεν σε ανάρτηση γράφει το 77-80 στο 32′ με το συνακόλουθο τάιμ άουτ του Μπιαλασέφσκι. Οι μέσοι όροι στα σουτ έχουν πέσει σημαντικά, ο Πόλιτσαπ στον πάγκο με τέσσερα φάουλ. Δύο βολές του Ρόμπινσον για το -1 της Τρεβίζο, στοπ και σουτ του Χάνλαν για να κλείσει το 33′. Ο Μπράουν κάνει το +5, αλλά ο Παλαβέρντε εξακολουθεί να πιέζει τη Νουτρίμπλουμ. Μπάουμαν και δύο βολές του Άλεν, 83-84. Η Βαρέζε αναπνέει με κάρφωμα του Μπράουν, ο Ολισεβίτσιους ξανά στο -1, αλλά ο Χάνλαν κλείνει το 36′ ακόμα μπροστά με τρεις. Πέμπτο φάουλ του ΜακΝτέρμοτ, ελεύθερο του Μπάουμαν 86-88. Ο Χάνλαν συνεχίζει να πληγώνει την Τρεβίζο, ο Σπένσερ δίνει δύο βολές στον Μπόουμαν στο ριμπάουντ 87-90 με 3’15”. Ένα αμφισβητούμενο σφύριγμα κοστίζει στον Ολισεβίτσιους μια αιματηρή τεχνική ποινή, ο Μάνιον αστοχεί σε δύο βολές από τις τρεις 87-91. Η Τρεβίζο δεν μπορεί να βρει απάντηση, ο Χάνλαν γράφει +6 Βαρέζε και παίρνει τάιμ άουτ ο Βιτούτσι με 146″. Ο Ολισεβίτσιους, κερδίζει την είσοδο- 2/2 στη γραμμή από τον Χάνλαν. Stepback για το νέο -4 από τον Bowman, αλλά ο Hanlan είναι αμείλικτος. Απώλεια του Nutribullet με 1’30”, ο οποίος πρέπει να επιταχύνει το παιχνίδι και χάνει άλλες δύο ευκαιρίες, οπότε το alley-oop του Mannion για τον Spencer είναι σχεδόν καθοριστικό. Τάιμ άουτ του Vitucci με οκτώ πόντους πίσω με 24″. Το τρίποντο του Ρόμπινσον με 17″. Ο Μάνιον εκτελεί δύο βολές. 96-101.

Nutribullet Treviso – Openjobmetis Varese 96-101. Boxscore: 23π+10ρ Allen, 23 Robinson, 21 Olisevicius, 14 Bowman για την Treviso, 30 Mannion, 20 Hanlan, 14 McDermott, 11 Spencer, 10π+10ρ Brown για την Varese.

3η περίοδος – Ο Mannion βρίσκει το καλάθι μετά από μόλις 13″. Ο Bowman βρίσκει ελεύθερο, ο Spencere μπλοκάρει τον Allen, ο Hanlan πετυχαίνει τρίποντο, μιμείται τον McDermott και το +15 με 8’01” ωθεί τον Vitucci σε τάιμ άουτ. Τριπλό του Μπάουμαν, ο Σπένσερ σκοράρει από επιθετικό ριμπάουντ, τετ-α-τετ του Άλεν και του Μάνιον με αλλαγή χεριών για το 56-70 με 5’52”. Οι Ολισεβίτσιους και Άλεν εκμεταλλεύονται κάποιες κενές πάσες του Βαρέζε, στη συνέχεια ο Ρόμπινσον προσθέτει τρίποντο 63-70 με 3’37”. Οι Mannion και Bowman, δύο πρώην Warriors, διατηρούν το σκορ, το 0-6 που σφραγίζουν οι McDermott και Brown εκτοξεύει τον Varese και πάλι σε διψήφιο αριθμό +13, ο Harrison στο τέλος της περιόδου τοποθετεί τη βόμβα του 70-80 στο 30′.

2ο τρίμηνο – Ulaneo, Zanelli και δύο βολές του Mannion 28-28 στο 11′. Τέσσερις πόντοι από τους Librizzi και Mannion εκτοξεύουν τη Βαρέζε σε επιμέρους σκορ 0-9 με τάιμ άουτ για τον Βιτούτσι στο 7’39”. Οι Λομπάρντι πετάνε στο ανοιχτό γήπεδο: αν ο Άλεν κοντύνει, οι Γιανγκ και Μάνιον γράφουν 30-41 με 6’30”. Τρίποντα για Άλεν και Ολισεβίτσιους για να μειωθεί η διαφορά στους 5 πόντους. Ο Mannion βάζει τρεις βολές, ο Olisevicius μία και στα 15” το 37-44. Άλλο ένα ξέσπασμα της Βαρέζε 0-7 με κάρφωμα του Σπένσερ στην κόντρα επίθεση. Με 3’21” τρίποντο του Ολισεβίτσιους και πέντε πόντους του Ρόμπινσον για το ξέσπασμα της Τρεβίζο 45-51 με 2’22”, 2+1 του ΜακΝτέρμοτ, καλάθι του Ολισεβίτσιους για μια Τρεβίζο σε συνεχή καταδίωξη. Ο Γκέιμπ Μπράουν πετυχαίνει τρίποντο στο 19ο λεπτό, ο Ολισεβίτσιους ανταποδίδει για την ισοφάριση με 42″, μετά το ημίχρονο 50-57.

1ο τρίμηνο – Η Βαρέζε κάνει καλό ξεκίνημα: ο Μάνιον σκοράρει, τριπλό του ΜακΝτέρμοτ στην αντεπίθεση, δύο ακόμα αντεπιθέσεις με τον Χάνλαν και τον Μάνιον στη γραμμή 0-9. Ο Κάι Μπόουμαν σκοράρει για την Τρεβίζο με 8’10”. Ελεύθερος ο Σπένσερ 1/2 για τους ερυθρόλευκους που πετάνε στο γήπεδο. Το Nutribullet τρώει ένα εύκολο καλάθι και το κάρφωμα του Spencer στην αντεπίθεση αναγκάζει τον Vitucci σε τάιμ άουτ 2-12 με 7’15”. Ο Άλεν σκοράρει από μέση απόσταση, ο Χάνλαν απαντά με 6’24”. Ο Allen από μακριά για το 6-14, ο Paulicap τελειώνει το alley-oop που εκτόξευσε ο Robinson, αλλά ο Spencer κάνει το 8-16 στα 5”. Ο Ρόμπινσον σταματά και σουτάρει, και η Τρεβίζο φαίνεται να έχει πάρει τα μέτρα της Βαρέζε. Μπαίνει ο Μορέτι, αλλά είναι ο Πόλιτσαπ που κερδίζει δύο βολές από επιθετικό ριμπάουντ 1/2. Ο Γιανγκ (1/2) και ο Άλεν (2/2) κάνουν επίσης το ταξίδι στο λούνα παρκ, στη συνέχεια η Τρεβίζο με 6-0 ξεφεύγει, και το τάιμ άουτ είναι του Μπιλασέφσκι 19-17. Η Τρεβίζο συνεχίζει να προηγείται κάτω από τα δοκάρια και βρίσκει βολές (5/6) ακόμα και χωρίς τρίποντο για να σκοράρει για το +7 με 80″ μέχρι τη σειρήνα. Ο Librizzi και το τρίποντο του Moretti μειώνουν τη διαφορά, ο Camara και ο Mannion διαμορφώνουν το σκορ στα 10”. 26-24.

La Καλάθι NutriBullet Treviso θέλει να ανακάμψει από την ήττα από την Έστρα Πιστόια την περασμένη εβδομάδα, κλείνοντας το πρώτο μισό της σεζόν με το δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι στο Παλαβέρντε, όπου οι Openjobmetis Varese, η οποία προέρχεται από την ξεκάθαρη επιτυχία απέναντι στη Ρέτζιο Εμίλια. Πού θα παρακολουθήσετε: Σάββατο 6 Ιανουαρίου 2024 στις 20.30, DAZN και Eurosport 1. Διαιτητές: Michele Rossi, Valerio Grigioni, Gianluca Capotorto. ζωντανό κείμενο.

– Προηγούμενοι αγώνες. Υπάρχουν επτά προηγούμενες συναντήσεις μεταξύ των δύο συλλόγων στη Serie A, όλες στην κανονική περίοδο. Η Openjobmetis προηγείται με 4-3 συνολικά και 3-1 στις προκλήσεις που έχουν διεξαχθεί στο Palaverde. Η Τρεβίζο έχει κερδίσει εντός έδρας μόνο μία φορά τη Βαρέζε, τη σεζόν 2021/22.

– Οι απόντες. Για την NutriBullet Treviso Basket ο David Torresani δεν είναι διαθέσιμος λόγω ενός κατάγματος στον αντίχειρα του δεξιού του χεριού. Για την Openjobmetis Varese, ο Leonardo Okeke αναρρώνει από οπίσθιο εξάρθρημα του δεξιού ισχίου.

– Έξ. Για την NutriBullet Treviso Basket ο Francesco Vitucci ήταν προπονητής στο Βαρέζε τη σεζόν 2012/2013, ολοκληρώνοντας μια υπέροχη κανονική περίοδο στην 1η θέση και αποκλείοντας με 4-3 από τη Σιένα σε έναν πολύ κλειστό ημιτελικό των πλέι οφ. Αυτή η διαδρομή πριν από σχεδόν μια δεκαετία του χάρισε και το βραβείο του προπονητή της χρονιάς. Πέτυχε 30 νίκες σε σύνολο 42 αγώνων που προπονήθηκε. Για την Openjobmetis Varese, ο Τζέιμς Γιανγκ ξεκίνησε την τρέχουσα χρονιά στο Τρεβίζο, έχοντας 9,7 πόντους και 2,4 ριμπάουντ κατά μέσο όρο σε επτά συμμετοχές. Ο Davide Moretti έπαιξε συνολικά 59 παιχνίδια σε δύο σεζόν (2015/16 και 2016/17) με την Τρεβίζο στη Serie A2, υπογράφοντας 9,3 πόντους και 2 ασίστ κατά μέσο όρο.