Thu. Sep 19th, 2024
NBA - Οι Γουόριορς και ο Κάρι πιστοί την ημέρα των Χριστουγέννων, αλλά ο Λεμπρόν Τζέιμς κατέχει το ρεκόρ

Το να παίζει το Γκόλντεν Στέιτ τα Χριστούγεννα έχει γίνει παράδοση; οι Warriors είναι προγραμματισμένο να παίξουν στις 25 Δεκεμβρίου για 13η φορά τα τελευταία 14 χρόνια.συμπεριλαμβανομένων των τελευταίων 11 διαδοχικών (το ρεκόρ λέει 6-4 στα δέκα τελευταία που διεξήχθησαν). Και ο γκαρντ του Γκόλντεν Στέιτ Stephen Curry εξακολουθεί να είναι ενθουσιασμένος για το τι μέλλει γενέσθαι. “Τα Χριστούγεννα θα υπάρχει μια φανταστική ατμόσφαιρα” δήλωσε ο Curry. “Ξέρετε, έχουμε ξαναβρεθεί σε αυτό το περιβάλλον, οπότε καταλαβαίνω πώς θα είναι. Εκτός έδρας, θα είναι διασκεδαστικό να βγούμε εκεί έξω. Είναι μια δοκιμασία.“.

Η ομάδα των συμμετεχόντων στα φετινά Χριστούγεννα είναι πρακτικά η ίδια με πέρυσι. Από τις 10 ομάδες που επιλέχθηκαν, οι εννέα έπαιξαν και πέρυσι στις 25 Δεκεμβρίου. Εξαίρεση αποτελεί το Μαϊάμι, το οποίο επιστρέφει για πρώτη φορά από το 2020, με το Μέμφις να μην είναι υποψήφιο μετά το περσινό του ντεμπούτο. Οι Ουόριορς παίζουν στο Ντένβερ με ζωντανή τηλεοπτική κάλυψη από το Skysport που ξεκινά στις 20:30.

Ποιος έχει το ρεκόρ για τις ημέρες των Χριστουγέννων που παίζονται; Αυτό το βράδυ/νύχτα, ο Λεμπρόν Τζέιμς θα παίξει το 18ο παιχνίδι του ανήμερα των Χριστουγέννων, επεκτείνοντας το ρεκόρ του- ο Κόμπι Μπράιαντ έχει παίξει 16 και είναι δεύτερος στη λίστα. Μεταξύ των εν ενεργεία παικτών, ο Κέβιν Ντουράντ βρίσκεται στη δεύτερη θέση και θα παίξει τα Χριστούγεννα για 11η φορά, όταν οι Σανς αντιμετωπίσουν τους Μάβερικς.