Thu. Sep 19th, 2024
Bingo

Συμφωνία έχει συναφθεί μεταξύ της Majestic Bingo και της Real Fun Group για την αγορά αιθουσών μπίνγκο, μεταξύ των οποίων και μία στο Telford. Συνολικά, 8 λέσχες μπίνγκο έχουν αποκτηθεί από τον όμιλο, εξοικονομώντας 140 θέσεις εργασίας σε εθνικό επίπεδο. Ως αποτέλεσμα αυτής της συναλλαγής, το χαρτοφυλάκιό της περιλαμβάνει πλέον 10 ακίνητα στην Αγγλία και την Ουαλία.

Διασφαλίζονται πάνω από εκατό θέσεις εργασίας

Με την απόκτηση των οκτώ λέσχες Majestic Bingo, η Real Fun Group Ltd επεκτείνει το αποτύπωμά της και διασφαλίζει 140 θέσεις εργασίας. Σήμερα, η εταιρεία απασχολεί σχεδόν 200 άτομα στις διάφορες εγκαταστάσεις μπίνγκο της σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο. Υπό τη διαχείριση των Tim Bateson και Chris Pole της Interpath Advisory, η Majestic Bingo τέθηκε σε καθεστώς διαχείρισης στις 7 Ιουλίου 2022. Ως εκ τούτου, η οριστικοποίηση αυτής της συμφωνίας εξαγοράς έρχεται ακριβώς την κατάλληλη στιγμή. Για τον όμιλο Real Fun, η κίνηση αυτή θα του δώσει μεγαλύτερη παρουσία στον ρυθμιζόμενο τομέα και θα του επιτρέψει να γίνει ένας από τους πιο επιτυχημένους ανεξάρτητους φορείς εκμετάλλευσης μπίνγκο στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο του Real Fun Group, Kevin McGinnigle, όλοι είναι ενθουσιασμένοι και ενθουσιασμένοι που κάνουν αυτή την ευκαιρία πραγματικότητα. Εξήγησε ότι η εταιρεία έχει περάσει πολλά τα τελευταία χρόνια. Ως αποτέλεσμα, υπάρχει ακόμα πολλή δουλειά να γίνει, γι’ αυτό και πρέπει να διατηρήσουμε μια ομάδα υψηλών επιδόσεων. Ανυπομονεί να συνεργαστεί μαζί τους κατά τους επόμενους μήνες για την επιτυχία της επιχείρησης. Προερχόμενος από οικογένεια παικτών μπίνγκο, ο McGinnigle γνωρίζει τη σημασία των τοπικών λέσχες μπίνγκο στην κοινότητα.

Για τη Sarah Teal, μέλος της ομάδας αναδιάρθρωσης και παροχής συμβουλών της Shoosmiths, είναι μια τεράστια ευκαιρία να συμμετάσχει στην προτεινόμενη εξαγορά της Real Fun Group. Η ίδια δήλωσε ότι το μέλλον αυτών των λέσχες μπίνγκο διασφαλίζεται με την εξασφάλιση θέσεων εργασίας για αυτή την εορταστική περίοδο.

Όσον αφορά τον διευθυντή της Interpath Advisory και κοινό διαχειριστή Tim Bateson, δήλωσε ότι μετά από μια εξάμηνη διαπραγμάτευση και τον διορισμό του τον Ιούλιο, όλα τα μέλη της ομάδας είναι ευτυχείς για την ολοκλήρωση αυτής της πώλησης και τη συνέχιση της λειτουργίας. Η διαδικασία επέτρεψε και στις οκτώ τοποθεσίες να συνεχίσουν να λειτουργούν και να παραμείνουν ανοικτές για τους τοπικούς πελάτες με τακτικούς πελάτες. Ο διευθυντής είναι ευγνώμων για τη δουλειά που έγινε από τους ενδιαφερόμενους φορείς που υποστήριξαν τη διοικητική ομάδα. Σε αυτούς περιλαμβάνονται οι πελάτες, οι προμηθευτές και το προσωπικό της Majestic, οι οποίοι υποδέχθηκαν με αισιοδοξία τον νέο ιδιοκτήτη.