Thu. Sep 19th, 2024
Playson

Η Playson μόλις έλαβε άδεια για τυχερά παιχνίδια B2B από την Αρχή Αδειοδότησης του Γιβραλτάρ. Η έγκριση ακολουθεί την υπογραφή μεγάλου αριθμού συνεργασιών στο πλαίσιο της επέκτασης της εταιρείας. Αυτό συνάδει με τους στόχους της εταιρείας να αυξήσει το αποτύπωμα του εμπορικού της σήματος σε βασικές ρυθμιζόμενες αγορές.

Η άδεια ενισχύει την παρουσία της Playson

Φέτος, η Playson κατέγραψε μια πολύ ελπιδοφόρα συνεχή ανάπτυξη χάρη σε επωφελείς συνεργασίες. Στη συνέχεια, η εταιρεία ανάπτυξης έλαβε άδεια ως αποτέλεσμα της δέσμευσής της να φέρει ένα χαρτοφυλάκιο ποιοτικών παιχνιδιών στις διάφορες ρυθμιζόμενες περιοχές. Στην πραγματικότητα, η εταιρεία έχει ήδη εκπληρώσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις για τη χορήγηση άδειας, έχοντας την εμπιστοσύνη των διευθυντών και των υπαλλήλων της ρυθμιστικής αρχής της δικαιοδοσίας. Ως αποτέλεσμα, ο πάροχος ψηφιακής ψυχαγωγίας ολοκλήρωσε τη διαδικασία εξέτασης με τα επίπεδα C της εταιρείας, συμπεριλαμβανομένων του CEO, του COO και του CCO, καθώς και του διαχειριστή της πλατφόρμας και του γενικού συμβούλου.

Σε έξι αναμονές, η Playson υπέβαλε ένα ισχυρό επιχειρηματικό σχέδιο για να προετοιμαστεί για την έναρξη της διαδικασίας δέουσας επιμέλειας. Όσον αφορά το περιεχόμενο, η συλλογή παιχνιδιών του προμηθευτή είναι πλέον πιστοποιημένη και διαθέσιμη στους φορείς εκμετάλλευσης με άδεια του Γιβραλτάρ. Θα έχουν πρόσβαση σε δημοφιλείς τίτλους και καινοτόμα χαρακτηριστικά, όπως το Coin Strike: Hold and Win, το 3 Pots Riches: Hold and Win και το Energy Coins: Hold and Win. Νέοι τίτλοι είναι επίσης διαθέσιμοι, συμπεριλαμβανομένου του Crystal Land 2, που κυκλοφόρησε στις 14 Δεκεμβρίου. Εκτός από ένα ευρύ φάσμα παιχνιδιών, ο σχεδιαστής σχεδιάζει να δημιουργήσει έναν σταθερό και αξιόπιστο οδικό χάρτη για το 2024, ενσωματώνοντας νέες εκδόσεις κάθε μήνα.

Σύμφωνα με δηλώσεις της γενικής συμβούλου της Playson, Felicia Andronic, η άδεια του Γιβραλτάρ αντιπροσωπεύει μια σημαντική φάση στην ανάπτυξη της εταιρείας. Τόνισε ότι η διαδικασία ήταν μακρά και επίπονη, επιτρέποντας στον προμηθευτή να λάβει την έγκριση από το τμήμα τυχερών παιχνιδιών. Η άδεια αναμένεται να επιφέρει πρώτης τάξεως εμπορική ανάπτυξη και να προσφέρει συναρπαστικό περιεχόμενο αφιερωμένο σε βρετανικούς και διεθνείς φορείς. Ο επικεφαλής του νομικού τμήματος δήλωσε ότι το επόμενο έτος η Playson σχεδιάζει να εδραιώσει τα σχέδιά της προσφέροντας πλήρες περιεχόμενο με πρόσθετα παιχνίδια και προσφορές.

Σχετικά με την Playson Software

  • 3D παιχνίδια : Ναι
  • Κινητά παιχνίδια : Ναι
  • Ζωντανοί ντίλερς : Όχι

Παίξτε τα καλύτερα δωρεάν παιχνίδια λογισμικού Playson στην ιστοσελίδα μας: