Fri. Oct 18th, 2024
Pariplay ZEAL

Η Pariplay, θυγατρική της NeoGames S.A., εισέρχεται στη ρυθμιζόμενη γερμανική αγορά iGaming σε συνεργασία με τη ZEAL. Η πρωτοβουλία αυτή εισάγει το περιεχόμενο της Wizard Games μέσω της πλατφόρμας Fusion της Pariplay. Το πρώτο παιχνίδι που προσφέρεται είναι το “Dragons of the North”, ένας κουλοχέρης με θέμα τη φαντασία. Αυτή η στρατηγική συνεργασία έχει ως στόχο να ενισχύσει την προσφορά της ZEAL και να βελτιώσει τη δέσμευση και την αφοσίωση των παικτών. Ο Julian Tietz, διευθύνων σύμβουλος της ZEAL Instant Games, και ο Enrico Bradamante, εμπορικός διευθυντής της Pariplay, εξέφρασαν αμφότεροι τον ενθουσιασμό τους για τη συνεργασία.

Η Pariplay εγκαινιάζει τη λειτουργία της στη γερμανική αγορά με τη ZEAL

Η Pariplay, θυγατρική της NeoGames S.A., εισέρχεται στη ρυθμιζόμενη αγορά iGaming στη Γερμανία. Η στρατηγική αυτή κίνηση πραγματοποιείται σε συνεργασία με τη ZEAL, έναν κορυφαίο φορέα εκμετάλλευσης online λαχείων στη Γερμανία. Η συμφωνία σηματοδοτεί το λανσάρισμα περιεχομένου από την Wizard Games, το εσωτερικό στούντιο της Pariplay, μέσω της πλατφόρμας Fusion® της Pariplay. Το εμβληματικό παιχνίδι “Dragons of the North” είναι το πρώτο που προσφέρεται στους Γερμανούς παίκτες.

Η ZEAL, γνωστή για την online πλατφόρμα λοταρίας και τα B2C εμπορικά σήματα LOTTO24 και Tipp24, επεκτάθηκε πρόσφατα στα στιγμιαία και arcade παιχνίδια με τα ZEAL Instant Games. Αυτή η συνεργασία με την Pariplay ενισχύει την προσφορά της ZEAL, εισάγοντας στον κατάλογό της μια ποικίλη γκάμα κουλοχέρηδων. Αυτές οι στρατηγικές προσθήκες έχουν σχεδιαστεί για να ενισχύσουν τη δέσμευση και την αφοσίωση των Γερμανών παικτών.

Ο Enrico Bradamante, Διευθυντής Πωλήσεων της Pariplay, υπογραμμίζει τη στρατηγική σημασία της γερμανικής αγοράς για την επέκταση της εταιρείας. Εκφράζει τον ενθουσιασμό του για την αναμενόμενη απόδοση του περιεχομένου της Wizard Games στους παίκτες του ZEAL. Ο Julian Tietz, διευθύνων σύμβουλος της ZEAL Instant Games, συμμερίζεται τον ίδιο ενθουσιασμό. Είναι ενθουσιασμένος με αυτή τη συνεργασία, η οποία θα ενισχύσει την προσφορά παιχνιδιών της ZEAL και θα εδραιώσει τη στρατηγική της ανάπτυξη. Ο Tietz υπογραμμίζει τη μοναδική ευκαιρία για τη ZEAL να εισαγάγει τα παιχνίδια της Wizard Games στη γερμανική αγορά.

Το χαρτοφυλάκιο της Pariplay, με πάνω από 14.000 παιχνίδια από περισσότερους από 120 προμηθευτές, διακρίνεται για τα εργαλεία μετατροπής και πιστότητας του back-office. Αυτά τα χαρακτηριστικά, όπως τα τουρνουά Fusion, Raffle Rocket και Spin that Wheel, έχουν σχεδιαστεί για να μεγιστοποιούν την αξία των παικτών. Η πρωτοβουλία αυτή αποτελεί μέρος της συνολικής στρατηγικής της Pariplay για την ενίσχυση της θέσης της ως κορυφαίου παγκόσμιου παρόχου περιεχομένου.

Ο στρατηγικός αντίκτυπος της συνεργασίας

Η συνεργασία μεταξύ της Pariplay και της ZEAL σηματοδοτεί μια σημαντική στρατηγική καμπή. Αποτελεί μέρος της προσπάθειας της Pariplay να επεκταθεί σε βασικές ρυθμιζόμενες αγορές. Η γερμανική αγορά, ο στόχος αυτής της πρωτοβουλίας, είναι καίριας σημασίας για την εταιρεία. Με τη ZEAL, έναν κορυφαίο φορέα διεξαγωγής ηλεκτρονικών λαχείων στη Γερμανία, η Pariplay ενισχύει την παρουσία της στη χώρα.

Η συμμαχία αυτή επιτρέπει στην Pariplay να διαθέσει το καινοτόμο περιεχόμενο των Wizard Games, όπως το δημοφιλές παιχνίδι “Dragons of the North”, σε ένα νέο κοινό. Εξυπηρετεί επίσης τη διαφοροποίηση και τον εμπλουτισμό της προσφοράς της ZEAL. Παρέχει στους Γερμανούς παίκτες μεγαλύτερη πρόσβαση σε μια ποικιλία εικονικών παιχνιδιών υψηλής ποιότητας. Συνεπώς, η συνεργασία είναι αμοιβαία επωφελής. Αυξάνει την εμβέλεια της Pariplay στη Γερμανία, ενώ εδραιώνει τη θέση της ZEAL ως ευέλικτου προμηθευτή διαδικτυακών παιχνιδιών.

Η πλατφόρμα Fusion της Pariplay διαδραματίζει βασικό ρόλο σε αυτή τη συμφωνία. Προσφέρει ένα ευρύ φάσμα παιχνιδιών από διάφορους προμηθευτές, καθιστώντας τη ZEAL ακόμη πιο ελκυστική για τους πελάτες της. Αυτή η στρατηγική συνεργασία υπόσχεται να ενισχύσει τη δέσμευση των παικτών και να βελτιώσει τη διατήρηση.

Προοπτικές και μελλοντικές εξελίξεις για την Pariplay

Η είσοδος της Pariplay στη γερμανική αγορά σηματοδοτεί ένα σημαντικό βήμα στην παγκόσμια επέκτασή της. Με βάση τη συνεργασία της με τη ZEAL, η Pariplay σχεδιάζει να επεκτείνει τη συνεργασία της με άλλους γερμανικούς φορείς εκμετάλλευσης. Η εταιρεία έχει επίσης επεκτείνει την παρουσία της στη Βόρεια Αμερική, ιδίως στις Ηνωμένες Πολιτείες, με συνεργασίες στην Πενσυλβάνια και σε άλλες πολιτείες.

Με πάνω από 14.000 παιχνίδια από περισσότερους από 120 προμηθευτές στην πλατφόρμα Fusion, η Pariplay συνεχίζει να επεκτείνει την παγκόσμια παρουσία της. Η συνεργασία με τη ZEAL είναι ένα ακόμη βήμα προς την κατεύθυνση να γίνει ένας κορυφαίος παγκόσμιος πάροχος περιεχομένου. Για τη ZEAL, η προσθήκη του περιεχομένου της Wizard Games ενισχύει τη δέσμευσή της να παρέχει μια ποικιλόμορφη και ποιοτική προσφορά για τους παίκτες της.

Σχετικά με το Pari Play Software

  • 3D παιχνίδια : Ναι
  • Κινητά παιχνίδια : Ναι
  • Ζωντανοί ντίλερς : Όχι

Παίξτε τα καλύτερα δωρεάν παιχνίδια λογισμικού Pari Play στην ιστοσελίδα μας: