Thu. Sep 19th, 2024
Leap Gaming REEVO

Η REEVO, η διάσημη πλατφόρμα συγκέντρωσης, μόλις υπέγραψε συμφωνία με την Leap Gaming, έναν προμηθευτή παιχνιδιών που ειδικεύεται στα εικονικά αθλήματα. Η συμφωνία προβλέπει ότι η REEVO θα ενσωματώσει το περιεχόμενο που παρέχει η Leap Gaming στην πλατφόρμα συγκέντρωσης της. Η Leap Gaming προστίθεται στον κατάλογο των πολλών συνεργαζόμενων παρόχων παιχνιδιών της REEVO.

Η REEVO υπογράφει συμφωνία συνεργασίας με τη Leap Gaming

Ο γνωστός συσσωρευτής B2B REEVO πρόκειται να συνεργαστεί με τον πάροχο εικονικών παιχνιδιών της IMG ARENA, Leap Gaming. Η πλατφόρμα παρουσίασε πρόσφατα τους όρους αυτής της νέας συνεργασίας. Η REEVO καλωσορίζει έναν ακόμη πάροχο περιεχομένου παιχνιδιών. Θα διευκολύνει την πρόσβαση στα παιχνίδια του για τους διάφορους φορείς εκμετάλλευσης και τις πλατφόρμες τυχερών παιχνιδιών που συνεργάζονται.

Η REEVO είναι μια πολύ δημοφιλής πλατφόρμα συγκέντρωσης B2B στον κλάδο των τυχερών παιχνιδιών. Με παγκόσμια εμβέλεια, η πλατφόρμα δίνει τη δυνατότητα σε πολλούς προγραμματιστές περιεχομένου να έχουν τους δημοφιλείς τίτλους τους να ενισχύουν τις προσφορές τίτλων διαφόρων πλατφορμών τυχερών παιχνιδιών σε όλο τον κόσμο. Η νέα συνεργασία του aggregator με τη Leap Gaming εντάσσεται σε αυτή την προσέγγιση. Η Leap Gaming είναι εταιρεία ανάπτυξης περιεχομένου εικονικών παιχνιδιών. Η εταιρεία ειδικεύεται στα τρισδιάστατα καζίνο και στα εικονικά αθλήματα.

Και δεν είναι μόνο αυτό. Η REEVO δεν είναι απλώς μια πλατφόρμα συγκέντρωσης B2B. Σε αντάλλαγμα, το REEVO είναι επίσης μια πλατφόρμα περιεχομένου. Με αυτό εννοούμε έναν κατάλογο που συγκεντρώνει τους διάφορους τίτλους των παρόχων περιεχομένου στην αγορά. Η πλατφόρμα έχει σχεδιαστεί για τους συνεργαζόμενους φορείς εκμετάλλευσης τυχερών παιχνιδιών της REEVO. Μέσω αυτής, μπορούν να έχουν πρόσβαση σε συναρπαστικά και εξαιρετικά παιχνίδια από τους διάφορους προγραμματιστές της αγοράς.

Η πλατφόρμα REEVO θα διευκολύνει την πρόσβαση στο χαρτοφυλάκιο της Leap Gaming

Η πλατφόρμα περιεχομένου REEVO θα επιτρέψει στους φορείς εκμετάλλευσης και τις πλατφόρμες τυχερών παιχνιδιών που συνεργάζονται με αυτήν να έχουν πρόσβαση στο χαρτοφυλάκιο του παρόχου εικονικών παιχνιδιών Leap Gaming. Ως εκ τούτου, η REEVO θα λειτουργήσει ως επιταχυντής για την επέκταση της εμβέλειας των παιχνιδιών της Leap Gaming.

Ο εξειδικευμένος πάροχος εικονικών αθλημάτων διαθέτει μια τεράστια βιβλιοθήκη εικονικών παιχνιδιών. Η Leap Gaming κατέχει διάσημους τίτλους όπως Euroleague Instant Legends, Virtual Races, NASCAR Racing και πολλούς άλλους. Τα παιχνίδια της Leap Gaming θα είναι πλέον διαθέσιμα στην πλατφόρμα REEVO εντελώς απρόσκοπτα μέσω μιας μοναδικής ενσωμάτωσης API.

Αυτή η προσβασιμότητα στο χαρτοφυλάκιο των τίτλων της, που διευκολύνεται από την πλατφόρμα REEVO, προσφέρει στη Leap Gaming μια μοναδική ευκαιρία. Είναι μια φανταστική ευκαιρία να δει τους πιο διάσημους τίτλους της να κατακλύζουν πλατφόρμες τυχερών παιχνιδιών σε όλο τον κόσμο. Ταυτόχρονα, εξασφαλίζει ότι τα παιχνίδια της είναι δημοφιλή και ότι η φήμη της στον κλάδο των τυχερών παιχνιδιών ενισχύεται. Η REEVO είναι επομένως ένας σημαντικός στρατηγικός και εμπορικός εταίρος για τη Leap Gaming.

Η πλατφόρμα συγκέντρωσης REEVO είναι ευχαριστημένη με τη νέα συνεργασία της με τη Leap Gaming.

Η πλατφόρμα συγκέντρωσης REEVO εξέφρασε την ικανοποίησή της για τη συνεργασία της με την εταιρεία ανάπτυξης παιχνιδιών Leap Gaming. Η γνωστή πλατφόρμα συνάθροισης είναι πολύ σίγουρη για την επιτυχία αυτής της νέας συνεργασίας στον κλάδο των τυχερών παιχνιδιών.

Η επικεφαλής πωλήσεων της REEVO, Petra Maria Poola, δήλωσε ότι είναι ευτυχής που καλωσορίζει το εντυπωσιακό χαρτοφυλάκιο της Leap Gaming στην πλατφόρμα συνάθροισης. Η Petra Maria Poola δήλωσε ότι η εταιρεία συγκέντρωσης ήταν ιδιαίτερα χαρούμενη που ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τον πάροχο περιεχομένου iGaming. Η ίδια περιγράφει εύστοχα τη Leap Gaming ως ένα από τα παγκόσμια σημεία αναφοράς στον κλάδο του iGaming, όσον αφορά την ποιότητα των τίτλων της και τη δέσμευσή της στην ικανοποίηση των παικτών.

Η Petra Maria Poola συνέχισε λέγοντας ότι η ένωση των δυνάμεων μεταξύ της Leap Gaming και της REEVO αποτελεί ένα σημαντικό βήμα προς τα εμπρός. Η πλατφόρμα συγκέντρωσης θα είναι έτσι σε θέση να ενισχύσει τη γκάμα των τίτλων της για τους συνεργαζόμενους φορείς εκμετάλλευσης και τις πλατφόρμες τυχερών παιχνιδιών της. Πιο συγκεκριμένα, η REEVO θα παρέχει στους συνεργάτες της μια βιβλιοθήκη με συναρπαστικούς και προσιτούς τίτλους.

Η εταιρεία ανάπτυξης περιεχομένου Leap Gaming είναι ευχαριστημένη που συνεργάζεται με την REEVO

Η εταιρεία ανάπτυξης περιεχομένου Leap Gaming είναι στην ευχάριστη θέση να συνεργαστεί με την πλατφόρμα REEVO. Πρόκειται για ένα σημαντικό και ζωτικό βήμα στην ανάπτυξή της και στην ενίσχυση της παγκόσμιας εμβέλειας των παιχνιδιών της. Ο φημισμένος συγκεντρωτής ενισχύει τις δυνατότητες επέκτασης του προμηθευτή εικονικών παιχνιδιών στην παγκόσμια βιομηχανία τυχερών παιχνιδιών.

Ο COO της Leap Gaming, Tal Yogev, δήλωσε ότι η εταιρεία ανάπτυξης εικονικών παιχνιδιών είναι ευτυχής που συνεργάζεται με τη REEVO. Είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένος που η REEVO θα φέρει τα κορυφαία προϊόντα εικονικών αθλημάτων της Leap Gaming στο δίκτυο συνεργαζόμενων φορέων εκμετάλλευσης σε όλο τον κόσμο. Ο COO Tal Yogev προσθέτει ότι ο συσσωρευτής θα βοηθήσει να ανεβάσει την εμπειρία των εικονικών αθλημάτων σε νέα επίπεδα για τους παίκτες.

Ο πάροχος εικονικών παιχνιδιών IMG ARENA είναι στην ευχάριστη θέση να ενταχθεί στην εκτεταμένη κοινότητα των συνεργατών του REEVO που παρέχουν περιεχόμενο σε όλο τον κόσμο. Η πλατφόρμα συνάθροισης REEVO εξασφαλίζει ταχεία και εκθετική ανάπτυξη σε παγκόσμια κλίμακα. Αυτή η προστιθέμενη αξία είναι σύμφωνη με τους στόχους ανάπτυξης της Leap Gaming.

Ο συσσωρευτής παρέχει στους συνεργάτες του ποιοτικές υπηρεσίες

Οι φορείς εκμετάλλευσης τυχερών παιχνιδιών και οι πλατφόρμες που είναι συνεργάτες της πλατφόρμας συγκέντρωσης REEVO B2B λαμβάνουν υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Αυτός είναι ένας από τους παράγοντες που εγγυώνται την επιτυχία της REEVO στον κλάδο των τυχερών παιχνιδιών. Ο συσσωρευτής έχει δεσμευτεί στην καινοτομία. Η REEVO επανεφευρίσκει συνεχώς τον εαυτό της. Ο στόχος εδώ είναι να διασφαλίζει ότι οι παίκτες των συνεργαζόμενων φορέων εκμετάλλευσης θα έχουν πάντα νέες και συναρπαστικές εμπειρίες τυχερών παιχνιδιών.

Ο συγκεντρωτής παρέχει στους συνεργάτες του μια πλήρη και ολοκληρωμένη υπηρεσία συγκέντρωσης τυχερών παιχνιδιών. Στη συγκεκριμένη περίπτωση της Leap Gaming, η στρατηγική συνεργασία μεταξύ των δύο φορέων ενσωματώνει την ιδιόκτητη υποδομή παραγωγής παιχνιδιών του προμηθευτή. Ο τελευταίος συνδυάζει επίσης την πλατφόρμα διανομής περιεχομένου και το μοναδικό περιεχόμενο παιχνιδιών του με την τεράστια συλλογή του συσσωρευτή REEVO. Η REEVO διαθέτει περισσότερα από 8.000 παιχνίδια στη συλλογή της.

Η συλλογή παιχνιδιών REEVO είναι πολύ ποικίλη και περιλαμβάνει επιτραπέζια παιχνίδια, παιχνίδια συντριβής και κουλοχέρηδες. Η REEVO προσφέρει επίσης ζωντανές εμπειρίες τυχερών παιχνιδιών από διάφορους τρίτους προμηθευτές τυχερών παιχνιδιών.