Fri. Oct 18th, 2024
LBA - Treviso, Favaro: "Στόχος να επιτευχθούν τουλάχιστον 2400 συνδρομές"

Giovanni Favaro, γενικός διευθυντής του Nutribullet Treviso, έκανε απολογισμό της καμπάνιας των εισιτηρίων διαρκείας στην εφημερίδα Il Gazzettino – Treviso: “Οι ανανεώσεις πήγαν όπως θέλαμε. Ισοφαρίσαμε τον περσινό συνολικό αριθμό. Τώρα, δεδομένης της ομάδας που έχουμε δημιουργήσει, η οποία πιστεύω ότι θα τονώσει το κοινό μας, η περίοδος του Σεπτεμβρίου θα είναι καθοριστική για να επιστρέψουμε στα επίπεδα που είχαμε συνηθίσει. Ο στόχος είναι να φτάσουμε τουλάχιστον τα 2.400“.

Υπάρχει πολύς ενθουσιασμός. “Υπάρχει πολλή ενέργεια. Έχει δημιουργηθεί μια εντελώς νέα ομάδα, διαφορετική από τη συνηθισμένη μας, και αυτό δίνει νέα ερεθίσματα. Έπειτα, το καλοκαιρινό μπάσκετ είναι πάντα το καλύτερο και είμαστε όλοι γαλήνιοι: με τα πρώτα φιλικά τον Σεπτέμβριο και κυρίως από την 1η Οκτωβρίου, με την έναρξη του πρωταθλήματος, θα δούμε από τι είμαστε φτιαγμένοι. Ένα νέο Tvb με αποστολή να ψυχαγωγεί, όπως έχουμε δηλώσει από την πρώτη στιγμή. Το ταλέντο και η ποιότητα πιστεύουμε ότι υπάρχουν, το ρόστερ είναι βαθύ“.

Για την υπογραφή του Χάρισον που έκλεισε το ρόστερ. “Όπως είπε και ο Τζιοφρέ, η τελευταία διαπραγμάτευση με τον Χάρισον άνοιξε γρήγορα και έκλεισε εξίσου γρήγορα, αλλά ήμασταν επίσης πρόθυμοι να περιμένουμε. Όπως επαναλάβαμε πολλές φορές: δεν υπήρχε λόγος να βιαστούμε. Στη συνέχεια, όλα πήγαν καλά, συγκεντρώσαμε την ομάδα που θέλαμε, οπότε ήταν καλύτερα έτσι”.