Fri. Oct 18th, 2024
Games Global King Millions

Η εταιρεία ανάπτυξης παιχνιδιών Games Global πρόκειται να φέρει επανάσταση στον κλάδο, ανακοινώνοντας την ενσωμάτωση του μεγαλύτερου τζακ ποτ του δικτύου της, του King Millions. Ο πάροχος συνεχίζει να καινοτομεί και να διευρύνει τα όρια όσον αφορά τα διαδικτυακά τζάκποτ. Η προσφορά παρέχει στους παίκτες δύο σημαντικές ανταμοιβές, συμπεριλαμβανομένης μιας πληρωμής άνω των 30 εκατομμυρίων ευρώ.

Ένα τζάκποτ ρεκόρ και τίτλοι υψηλών επιδόσεων

Το νέο τζάκποτ King Millions έρχεται με τον τίτλο 9 Masks of Fire που θα κυκλοφορήσει στις 31 Ιουλίου 2023. Το παιχνίδι παρέχει στους χρήστες την ευκαιρία να τσεπώσουν χρηματικά έπαθλα, συμπεριλαμβανομένων δύο εξαιρετικών τζάκποτ ύψους 1 εκατομμυρίου και 2 εκατομμυρίων ευρώ. Η συνεδρία μπορεί να οδηγήσει στο GRAND Jackpot το οποίο μπορεί να πληρώσει κέρδη που ξεπερνούν τα 30 εκατομμύρια ευρώ. Για να φτάσετε εκεί, το τζάκποτ του δικτύου είναι ενσωματωμένο σε ένα ευρύ φάσμα των πιο δημοφιλών παιχνιδιών της Games Global. Ο μηχανισμός ενεργοποιείται τυχαία κατά τη διάρκεια του βασικού παιχνιδιού και εμφανίζεται όταν εμφανίζεται ένας τροχός μπόνους. Αυτός περιέχει πολλαπλασιαστές κέρδους μεταξύ 7× και 100× του πονταρίσματος, καθώς και τα προοδευτικά τζάκποτ MAJOR και GRAND.

Η προσθήκη του τζάκποτ King Millions στις διάφορες πλατφόρμες προσφέρει στους φορείς εκμετάλλευσης την ευκαιρία να ενισχύσουν το περιεχόμενό τους και να αυξήσουν την επισκεψιμότητα στις αντίστοιχες ιστοσελίδες τους. Η φόρμουλα αυξάνει τον αριθμό των παικτών που αναζητούν ένα τζάκποτ. Ταυτόχρονα, αυτή η έκδοση φέρνει μια νέα εμβάθυνση στη συλλογή τζάκποτ της Games Global και αυξάνει την εμβέλειά της στην αγορά τυχερών παιχνιδιών. Με αυτόν τον τρόπο, το King Millions θα συμπληρώσει τους άλλους επιτυχημένους τίτλους της, όπως Mega Moolah και WowPot. Το λανσάρισμα μιας τέτοιας προσφοράς θα ωφελήσει μόνο τον προμηθευτή και τους παίκτες.

Σύμφωνα με τον διευθυντή προϊόντων της Games Global, Andrew Booth, η εταιρεία προσπαθεί πάντα να καινοτομεί και να ικανοποιεί τις απαιτήσεις των παικτών, ιδίως όσον αφορά τα τζάκποτ. Ο Booth πιστεύει ότι η μάρκα έχει καταφέρει να χτίσει μια εξαιρετική φήμη στον κλάδο. Πρόσθεσε ότι ο στόχος είναι ουσιαστικά να φέρει επανάσταση στους κουλοχέρηδες με προοδευτικά τζάκποτ. Ως αποτέλεσμα, ολόκληρη η ομάδα αναμένει να απονείμει κορυφαία τζάκποτ που θα ξεπερνούν τα 30 εκατομμύρια ευρώ, πριν πέσουν οκταψήφια ποσά. Σε κάθε περίπτωση, ο Booth είναι βέβαιος για τη δημοτικότητα του King Millions τόσο στους φορείς εκμετάλλευσης όσο και στους παίκτες. Επιπλέον, το διάσημο τζάκποτ συνδέεται με παιχνίδια που είναι ιδιαίτερα δημοφιλή στους παίκτες, όπως το 9 Masks of Fire και πολλά άλλα τους επόμενους μήνες.