Fri. Oct 18th, 2024
Το Cosmopolitan

Το 1er Φεβρουαρίου 2024, το Cosmopolitan of Las Vegas θα ενταχθεί στο πρόγραμμα επιβράβευσης MGM Rewards, ανακοίνωσε η MGM Resorts International. Αυτό σημαίνει ότι το ακίνητο θα έχει την ευκαιρία να επωφεληθεί από μια σειρά ειδικών πακέτων για τους επισκέπτες. Η είδηση ανακοινώθηκε την περασμένη Τρίτη και έρχεται μετά την απόκτηση των δικαιωμάτων εκμετάλλευσης του θέρετρου πριν από 15 μήνες.

Σταδιακή μετάβαση από το MGM Rewards

Στη βιομηχανία τυχερών παιχνιδιών, το MGM Rewards είναι ένα από τα πιο γνωστά προγράμματα επιβράβευσης για την πλήρη ικανοποίηση των επισκεπτών. Η επίσημη είσοδος του Cosmopolitan έρχεται περίπου δύο εβδομάδες μετά το λανσάρισμα του MGM Collection με το Marriott Bonvoy. Η προσφορά αυτή θα τεθεί σε εφαρμογή τον Οκτώβριο του 2023 και θα καλύπτει περίπου 17 από τα θέρετρα της MGM, που αντιπροσωπεύουν περισσότερα από 40.000 διαθέσιμα δωμάτια στο Λας Βέγκας και σε άλλες πόλεις των ΗΠΑ. Παράλληλα, το The Cosmopolitan θα συνεχίσει τη συνεργασία του με το εμπορικό σήμα Autograph Collection Hotels της Marriott Bonvoy.

Συνολικά, η MGM Resorts International έχει επενδύσει 1,6 δισεκατομμύρια δολάρια για την ανάπτυξη του χώρου και μιας εμπειρίας πιστότητας υψηλής απόδοσης. Σε ανακοίνωσή της, η MGM δήλωσε ότι όλα τα μέλη του MGM Rewards μπορούν πλέον να κερδίζουν και να χρησιμοποιούν πόντους προγράμματος καθώς και μετρητά και πιστώσεις βαθμίδων κατά τη διάρκεια της συνεδρίας τους στο The Cosmopolitan. Η υπηρεσία αυτή θα είναι διαθέσιμη από τον Φεβρουάριο, όταν το πρόγραμμα ενσωματωθεί στην καρδιά του καταλύματος. Εκτός από αυτά τα οφέλη, οι παίκτες θα έχουν πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών, όπως διαμονή, εστιατόρια και αίθουσες τυχερών παιχνιδιών εξοπλισμένες με κουλοχέρηδες και επιτραπέζια παιχνίδια.

Μόνο με πρόσκληση, το MGM Rewards διαθέτει πέντε συγκεκριμένα επίπεδα, όπως Sapphire, Pearl, Gold Platinum και Noir. Οι πόντοι ταυτότητας θα μεταφερθούν στο MGM Rewards με οφέλη διαθέσιμα έως τις 31 Ιανουαρίου 2024.

Για τον CCO Steve Zanella, το Cosmopolitan θα μεγιστοποιήσει σίγουρα την αφοσίωση των πελατών και των παικτών στο ακίνητο. Από την πλευρά του, ο SVP και νομικός σύμβουλος Pat Madamba δήλωσε ότι η συγχώνευση μεταξύ του λειτουργικού συστήματος του ακινήτου και του MGM Rewards πήρε περισσότερο χρόνο από το αναμενόμενο. Παρ’ όλα αυτά, η τελική προσθήκη αναμένεται το πρώτο τρίμηνο του 2024.