Πανσέληνος – Σεληνιακή έκλειψη Ιουνίου στον Τοξότη: Εκτός ορίων!

0
11

Πώς θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο;

Η 2η Σεληνιακή έκλειψη του 2020 γίνεται με την Πανσέληνο, στις 5/6, 22:12, στις 15° 34’ του Τοξότη. Όπως κάθε έκλειψη, έτσι κι αυτή έχει μεγάλη δυναμική και επίδραση 6 μηνών, πόσω μάλλον που σε αυτήν συμμετέχει και ο Άρης στους Ιχθύς (κάνει τετράγωνο με τον Ήλιο στους Διδύμους), ο οποίος θα επιταχύνει τις οποιεσδήποτε εξελίξεις και θα προκαλέσει γεγονότα που θα εντείνουν το κλίμα, αλλά και κινητοποιήσεις, αντιδράσεις και επιθετικές συμπεριφορές. Από την άλλη, η ανάδρομη Αφροδίτη θα επαναφέρει στην επιφάνεια θέματα από τα παλιά, δυσχεραίνοντας ακόμα περισσότερο τη διαχείριση της όποιας κατάστασης, αφού θα ανοιχτούν περισσότερα μέτωπα.

Επηρεάζει τα τέσσερα ζώδια του Μεταβλητού σταυρού, Τοξότες, Διδύμους, Παρθένους και Ιχθύες, που ανήκουν στο β’ δεκαήμερο, όπως επίσης Ταύρο, Σκορπιό, Λέοντα και Υδροχόο, στα οικονομικά και ερωτικά τους, ενώ εργασιακά και επικοινωνιακά όλα τα υπόλοιπα ζώδια, κυρίως όμως όσους/ες έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στις συγκεκριμένες μοίρες και στον άξονα Τοξότη-Διδύμων.

Ας δούμε πώς θα επηρεάσει η Πανσέληνος-Σεληνιακή έκλειψη στον Τοξότη το κάθε ζώδιο ξεχωριστά!

ΚΡΙΟΣ ♈

Η Πανσέληνος-έκλειψη στον Τοξότη σου φέρνει πολλές σκέψεις και ιδέες και σε ξεσηκώνει, αλλά αν τις καλοεξετάσεις, όλες είναι άκαιρες ή -τουλάχιστον για την ώρα- ανέφικτες.

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Με αυτήν την Πανσέληνο-έκλειψη πρέπει να είσαι περισσότερο υποψιασμένος/η για τα άτομα που σε περιτριγυρίζουν και να διαχωρίσεις το ενδιαφέρον από τη λύπηση.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Με την Πανσέληνο – έκλειψη να «χτυπά» τον τομέα των σχέσεών σου, θα νιώσεις πολύ έντονα το «και μαζί και μόνος, ίδιος είναι ο πόνος» καθώς θα έχεις να αντιμετωπίσεις πολλά προβλήματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Η ψυχολογική επίδραση της συγκεκριμένης Πανσελήνου-έκλειψης πάνω σου είναι πολύ μεγάλη και γι’ αυτό κι η διάθεσή σου θα έχει έντονα σκαμπανεβάσματα.

ΛΕΩΝ ♌

Με την Πανσέληνο – έκλειψη στον Τοξότη να επιδρά στον «ευαίσθητο» για σένα ερωτικό τομέα, υπάρχει μια συναισθηματική υπερβολή στην ατμόσφαιρα που κατά κάποιο τρόπο σε συμπαρασύρει, χωρίς καν να το καταλάβεις. Η ερωτική σου διάθεση θα αυξάνεται, όπως επίσης κι η ανάγκη σου για ικανοποίηση και εκπλήρωση κάποιων επιθυμιών σου που θα βγουν ορμητικά στην επιφάνεια. Ωστόσο, οι εξελίξεις δε θα είναι ευχάριστες, μάλιστα αν είχες έρθει κοντά με κάποιο πρόσωπο, το πιο πιθανό είναι να το «βάλει στα πόδια» ή να «στρίψει αλά Γαλλικά» και να μείνεις με τις υποσχέσεις και τα κομπλιμέντα, γι’ αυτό καλό θα ήταν να μη δένεις κόμπο ό,τι σου τάξουν. Επιπλέον, πρόσεξε και τα οικονομικά σου, αφού δεν αποκλείεται κι εκεί να έχεις μια «ζημιά». Ένταση θα υπάρχει και με το ταίρι σου ή το παιδί σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Η Πανσέληνος-έκλειψη σε βάζει στη ζώνη «υψηλού κινδύνου» γι’ αυτό, χρειάζεται -πάνω απ’ όλα- να κρατήσεις την ψυχραιμία σου με τα φαινόμενα που θα έρθεις αντιμέτωπος.

ΖΥΓΟΣ ♎

Με την Πανσέληνο-έκλειψη θα νιώσεις μέσα σου το κύμα της αγανάκτησης ή της δυσαρέσκειας να σε κυριεύει και πολύ πιθανό να χάσεις την ψυχραιμία σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Βρίσκεσαι σε συναισθηματική φόρτιση και είναι λογικό αφού η Πανσέληνος-έκλειψη γίνεται σε έναν ευαίσθητο για σένα τομέα, των οικονομικών σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Η Πανσέληνος – Σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιό σου θα σε κάνει να αμφιβάλλεις και για τον ίδιο σου τον εαυτό, αφού δε θα είσαι σίγουρος για τίποτα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Η Πανσέληνος-έκλειψη φέρνει πολλά στο φως που θα σκάσουν σαν ξεγυρισμένη σφαλιάρα, καθώς θα διαπιστώσεις ότι έγιναν διάφορα, κινήσεις ή συνεννοήσεις, πίσω από την πλάτη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Η Πανσέληνος-έκλειψη βάζει στο μάτι τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, κοινωνικές, φιλικές και ερωτικές, όπου το μπάχαλο είναι η μόνη λέξη που μπορεί να το περιγράψει

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Με σένα συμπληρώνεται η τετράδα αυτών που θα επηρεαστούν άμεσα από την Πανσέληνο- έκλειψη, που θα είσαι επί ποδός πολέμου, μιας και μετέχει σε αυτήν ο Άρης.
newsbomb.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here