Το βίντεο της ντροπής: Τα μαχητικά της ΠΑ αποτίουν «φόρο τιμής» στους «Μακεδόνες» πάνω από τα Σκόπια

0
36

Το βίντεο της ντροπής με βάση όπου απεικονίζεται η ίδια η Πολεμική Αεροπορία, το καμάρι των Ελλήνων, να υποχρεώνεται να πετάει «διθυραμβικά» επάνω από τα Σκόπια για «να εορτάσει την είσοδο των Σκοπίων και τον Σκοπιανών στο ΝΑΤΟ», δόθηκε στην δημοσιότητα.Πτήση άνωθεν των Σκοπίων πραγματοποίησαν την Παρασκευή τέσσερα αεροσκάφη F-16/Block 52+ της 337 Μοίρας, σε αποστολή συνοδείας δύο αμερικανικών στρατηγικών βομβαρδιστικών τύπου Β-1Β, εντός του FIR Σκοπίων.

Τα αμερικανικά αεροσκάφη, εκτέλεσαν αποστολή Long Range Strategic Bomber Task Force Mission αλλά αυτό ποσώς μας ενδιαφέρει.

Πρόκειται για πρωτοφανή απόφαση της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας, η οποία πολιτική ηγεσία, δηλαδή η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας υποτίθεται ότι πέρσι τέτοια εποχή, εν μέσω προεκλογικής εκστρατείας υποσχόταν την κατάργηση της επαίσχυντης συμφωνίας των Πρεσπών που είχε συνάψει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, η δε Πολεμική Αεροπορία έχει βάψει ένα μαχητικό F-16 με τα χρώματα του αρχαίου ελληνικού βασιλείου της Μακεδονίας για να διατρανώσει την ελληνικότητα της περιοχής.

Τα δύο μαχητικά της Πολεμικής Αεροπορίας συνόδευσαν δύο στρατηγικά βομβαρδιστικά B-1B που είχαν απογειωθεί από τη… Νότια Ντακότα και μετά από πτήση με πολλαπλούς ανεφοδιασμούς πάνω από τον Ατλαντικό έφτασαν πάνω από τα Σκόπια.

Τα αμερικανικά αεροσκάφη, εκτέλεσαν αποστολή Long Range Strategic Bomber Task Force Mission αλλά αυτό ποσώς μας ενδιαφέρει.

Πρόκειται για πρωτοφανή απόφαση της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας, η οποία πολιτική ηγεσία, δηλαδή η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας υποτίθεται ότι πέρσι τέτοια εποχή, εν μέσω προεκλογικής εκστρατείας υποσχόταν την κατάργηση της επαίσχυντης συμφωνίας των Πρεσπών που είχε συνάψει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, η δε Πολεμική Αεροπορία έχει βάψει ένα μαχητικό F-16 με τα χρώματα του αρχαίου ελληνικού βασιλείου της Μακεδονίας για να διατρανώσει την ελληνικότητα της περιοχής. pronews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here