ΠΑΟΚ: Προχωρά το πρότζεκτ της Νέας Τούμπας – Οι επόμενες κινήσεις

0
7

Ο ΠΑΟΚ θα κάνει τηλεδιάσκεψη με το υπουργείο Περιβάλλοντος εντός της εβδομάδας.Παρά την πανδημία του κορονοϊού, που φρέναρε τη δράση σε όλους τους τομείς, στον ΠΑΟΚ συνέχισαν το προηγούμενο διάστημα να «τρέχουν» το πρότζεκτ της νέας Τούμπας. Στα μέσα Ιουνίου υπολογίζεται ότι το Ειδικό Χωρικό της Νέας Τούμπας θα βγει σε δημόσια διαβούλευση.

Για το ζήτημα αυτό, ο «Δικέφαλος του Βορρά» κάνει επαφές με τρία διαφορετικά υπουργεία: Μεταφορών (για τις υπογειοποιήσεις), Πολιτισμού (για να ξεπεραστούν τα όποια εμπόδια προκύψουν με τυχόν ευρήματα) και κυρίως Περιβάλλοντος, όπου έχει πάει όλος ο φάκελος των 1000 σελίδων.

Με τους υπευθύνους του υπουργείου Περιβάλλοντος θα γίνει εντός της εβδομάδας τηλεδιάσκεψη, στην οποία είναι πιθανό να πάρει μέρος και ο υφυπουργός Δημήτρης Οικονόμου. Οι υπεύθυνοι που «τρέχουν» το θέμα, ο υπεύθυνος γηπεδικών εγκαταστάσεων της ΠΑΕ Γιάννης Δημογιάννης και ο αρχιτέκτονας Τάκης Δούμας, θα παρουσιάσουν όλα τα δεδομένα στους επιτελείς του υπουργείου και θα δώσουν όλες τις απαραίτητες διευκρινίσεις γύρω από το πρότζεκτ.

Το επόμενο στάδιο είναι να τεθεί το σχέδιο της Νέας Τούμπας σε δημόσια διαβούλευση, η οποία θα είναι ανοιχτή όλο το καλοκαίρι, για να μπορεί κάθε πολίτης ή φορέας να καταθέσει τις παρατηρήσεις του.
onsports.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here