Τα ψεύδη από τα «Ελληνικά Hoaxes» προσπαθούν να αθωώσουν τους ΛΑΘΡΟ διαστρεβλώνοντας την είδηση «Αλλοδαποί επιτέθηκαν με μαχαίρι σε ζευγάρι επειδή έκαναν το σταυρό τους»

0
229
0

Ξέρουμε ότι τα «Ελληνικά Hoaxes» είναι το πιστό όργανο της νέας τάξης των πραγμάτων, δεν χωράει καμία αμφιβολία για αυτό, και εξ’άλλου για αυτό έχουν επιλεγεί ή έχουν συσταθεί από το ίδιο το Facebook για να ελέγχουν τις ειδήσεις, χαρακτηρίζοντας ψευδείς όσες ενοχλούν το σύστημα.
Γνωρίζουμε εξ’ άλλου για αυτούς που διοικούν τα κοινωνικά δίκτυα ότι διαπράττουν εγκλήματα φασισμού λογοκρίνοντας ανθρώπους που έχουν κόσμιο και ποιοτικό λόγο, επειδή ο λόγος αυτών των ανθρώπων δεν εξυπηρετεί την νέα τάξη των πραγμάτων που υπηρετούν εκείνοι.

Έρχεται λοιπόν η συγκριμένη ιστοσελίδα «Ελληνικά Hoaxes» να διαστρεβλώσει εντελώς αβάσιμα την συγκεκριμένη μαρτυρία είδηση αναφέροντας ως απόδειξη ότι δεν υπάρχει καταγγελία στην Αστυνομία, το ΕΚΑΒ τους ενημέρωσε ότι δεν δέχθηκε κάποια κλήση, και ότι ο νεωκόρος της εκκλησίας δεν ανέφερε τίποτα περί αυτού.

Ας αρχίσουμε από τον ΕΚΑΒ διότι βάσει του GDPR προστασίας προσωπικών δεδομένων, πληροφορίες που αφορούν την υγεία των ανθρώπων αποτελούν πληροφορίες ευαίσθητες, και τέτοιες πληροφορίες δίδονται μόνον σε άτομα πρώτου βαθμού συγγένειας, ή σε περίπτωση δεν υπάρχει πρώτου βαθμού συγγένειας τότε σε δεύτερη βαθμού και κατόπιν σχετικής γραπτής αίτησης.
Τα «Ελληνικά Hoaxes» ψεύδονται ασύστολα διότι τέτοια αίτηση δεν μας αναφέρουν να έχουν κάνει έχοντας την εξουσιοδότηση ή των ιδίων των παθόντων ή των συγγενών πρώτου βαθμού.
Δεν αναφέρουν το όνομα νεωκόρου της εκκλησίας αλλά παντελώς αβάσιμα αναφέρονται σε κάποιο νεωκόρο, επίσης το γεγονός συνέβη όπως αναφέρετε στην είδηση της σελίδας katanixi.gr εκτός ΝΑΟΥ και ΟΧΙ μέσα στον ναό, επομένως είναι οξύμωρο να ζητούμε οπωσδήποτε την μαρτυρία του νεωκόρου.
Ο ισχυρισμός ότι η Αστυνομία δεν έχει κάποια κλήση επίσης είναι αβάσιμη, διότι βάσει των προσωπικών δεδομένων η Αστυνομία δεν είναι υποχρεωμένη να αναφέρει πληροφορίες δημοσίως και ειδικά όταν υπάρχει γραμμή από τους κυβερνόντες προς την αστυνομία να αποκρύπτει ειδήσεις που παρουσιάζουν την εγκληματική συμπεριφορά των λαθρομεταναστών.
Από την άλλη δεν γνωρίζουν αν το ζευγάρι προέβη σε μήνυμα κατά των αλλοδαπών επειδή δέχθηκε απειλητική κίνηση με μαχαίρι, διότι για να καταθέσεις μήνυση κατ’ αγνώστων ή και γνωστών πρέπει να καταβάλεις παράβολο των 150 ευρώ, εδώ τίθεται το θέμα είχε το ζευγάρι την οικονομική δυνατότητα να καταθέσει την μήνυση ή ΔΕΝ ΕΙΧΕ ;
Μήπως φοβούμενη τις συνέπειες απέφυγαν να καταθέσουν μήνυση ;
Μήπως κατατέθηκε η μήνυση αλλά ζητήθηκε η ανωνυμία για λόγους προσωπικής ασφάλειας ;
Σε κάθε περίπτωση η αρθρογράφος Σπυριδούλα Μάρκου και η ομάδα των «Ελληνικά Hoaxes» με ποια αιτιολογία ζήτησαν να μάθουν ή να διασταυρώσουν από την αστυνομία ;
Υπάρχει μια κατευθυνόμενη προσπάθεια από τα «Ελληνικά Hoaxes» να διαστρεβλώνουν τις ειδήσεις με ψευδείς ισχυρισμούς για να απαξιώσουν το βάρος όσων συμβαίνουν πραγματικά.
Κανείς δεν προσπαθεί να αποκρύψει το γεγονός ότι υπάρχουν και ψευδείς ειδήσεις, αλλά δυστυχώς για αυτές δεν μιλάει κανείς, διότι η πλειοψηφία των ψευδών ειδήσεων διαδίδονται από τα κατά τα άλλα έγκυρα ΜΜΕ, μέσα μαζικής εξαπάτησης που είναι το TV .
Εμείς θα συνεχίζουμε να σας ξεμπροστιάζουμε !

Διαβάστε περισσότερα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here