Το Apple Watch έσωσε τη ζωή σε οδηγό που είχε τροχαίο

0
37

Σύμφωνα με την Αστυνομία του Surrey στην Αγγλία, το Apple Watch κατέγραψε τη σύγκρουση ως «πτώση» και κάλεσε σε βοήθεια.

Οδηγός που είχε τροχαίο ατύχημα σώθηκε χάρη στο Apple Watch που φορούσε, το οποίο ειδοποίησε τις αρχές και το ασθενοφόρο.  

Σύμφωνα με την Αστυνομία του Surrey στην Αγγλία, το Apple Watch κατέγραψε τη σύγκρουση ως «πτώση» και κάλεσε σε βοήθεια.

Οι λεπτομέρειες του ατυχήματος δεν είναι ακόμα γνωστές, ωστόσο φαίνεται να ήταν αρκετά σοβαρό, αφού η Αστυνομία του Surrey μέσω Twitter δημοσίευσε το γεγονός εφιστώντας την προσοχή σε όλους ώστε να ενεργοποιήσουν αυτή τη δυνατότητα στο Apple Watch τους.

Επίσης, συνέστησε στους χρήστες να καταχωρήσουν και κάποιες ιατρικές πληροφορίες στο ρολόι τους προς βοήθεια των διασωστών.

Όταν το Apple Watch ανιχνεύσει μία κίνηση που θεωρεί πως είναι πτώση, καλεί το χρήστη να κάνει tap στην οθόνη με οπτική και ηχητική ειδοποίηση για να βεβαιωθεί πως είναι καλά. Αν μετά τα 60 δευτερόλεπτα ο χρήστης δεν αντιδράσει, το ρολόι ειδοποιεί τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης και τις προεπιλεγμένες επαφές, δίνοντας την τοποθεσία του χρήστη μέσω δορυφόρου. skai.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here