Λίλα Αβραμίδου: Το χρονικό πίσω από την μυστηριώδη εξαφάνιση της

0
37

Η γη άνοιξε μέρα – μεσημέρι και «κατάπιε» την επίτιμη πρόεδρο του Σωματείου γνωστού εκπαιδευτικού οργανισμού της πρωτεύουσας. Η Λίλα Αβραμίδου χάθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 27 Αυγούστου από πάρκινγκ της παραλίας του Αλίμου.

Εκεί την μετέφερε από το σπίτι της στη Νέα Σμύρνη ένας οδηγός ταξί που ήταν και ο τελευταίος άνθρωπος που την είδε ζωντανή. Κάμερα ασφαλείας καταστήματος στον τόπο,  δεν κατέγραψε την αποβίβαση της από το όχημα. Η τσάντα θαλάσσης που κρατούσε η αγνοούμενη γυναίκα,  δεν βρέθηκε ποτέ.

Στο στούντιο του «Τούνελ» βρέθηκε ο γιος της, Στέλιος Μακρυπλίδης, να ζητά να μάθει κάτι για την τύχη της. Η παραλιακή άνοιξε μέρα – μεσημέρι τον Αύγουστο και «κατάπιε» την επίτιμη πρόεδρο του Σωματείου γνωστού εκπαιδευτικού οργανισμού της πρωτεύουσας.Play Video

«Είναι κάτι που δεν το περιμένεις να σου συμβεί ποτέ, να εξαφανιστεί ένας δικός σου άνθρωπος, είναι ένα άσχημο παιχνίδι της μοίρας…».

Ο γιος της αγνοούμενης Λίλας Αβραμίδου ακόμη δεν μπορεί να πιστέψει πως η μητέρα του χάθηκε έτσι ξαφνικά ένα μεσημέρι του Αυγούστου.

Με τον ρεπόρτερ του «Τούνελ» βρέθηκε στην παραλιακή που άνοιξε κυριολεκτικά και την «κατάπιε».

Από τις έρευνες των πρώτων ημερών προέκυψε πως ο τελευταίος άνθρωπος που την είδε ζωντανή ήταν ο οδηγός ταξί που την μετέφερε από το σπίτι της στη Νέα Σμύρνη στην παραλία του Αλίμου. Από τότε σιωπή…

Δεν την είδε κανείς εκεί που την άφησε ο οδηγός… pronews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here