Τρομοκρατία του Αλβανικού παρακράτους κατά της μητέρας του Ήρωα Κωνσταντίνου Κατσίφα την απειλούν με φυλάκιση.

0
102

Έρευνα έχει ξεκινήσει για τη μητέρα του Κωνσταντίνου Κατσίφα, μετά από τις  αντι-αλβανικές κλήσεις  που έκανε στον τάφο του γιου της στην 1η επέτειο του θανάτου του, γράφει αλβανικό δημοσίευμα.

Ο τηλεοπτικός ρεπόρτερ Αρτάν Χότζα ανέφερε ότι λίγο μετά το ετήσιο μνημόσυνο στο νεκροταφείο του χωριού Βουλιαράτες στις 26 Οκτωβρίου, ο κρατικός αστυνομικός τομέας κατά της τρομοκρατίας παραπέμπει στην Εισαγγελική Αρχή του Αργυρόκαστρου τη Βασιλική Κατσίφα.

Η Βασιλική Κατσίφα είναι η μητέρα του ανθρώπου που σκοτώθηκε μετά από 4ωρο ανταλλαγής πυρών με τις ειδικές δυνάμεις Renea στις 28 Οκτωβρίου 2018, όπως σημειώνεται.
Η 67χρονη μητέρα του Κατσίφα, που ζει στο χωριό Βουλιαράτες κατά τη διάρκεια του μνημόσυνου του γιου της, Κωνσταντίνου Κατσίφα,  είχε προβεί σε υποκίνηση μίσους ή διαμάχης μεταξύ των εθνοτήτων και της θρησκείας. Κατηγορείται ότι διέπραξε αδίκημα που προβλέπεται από το άρθρο 265 του Ποινικού Κώδικα.

Επίσης, το Γραφείο του Εισαγγελέα του Αργυρόκαστρου έχει κινήσει ποινική δίωξη εναντίον ενός ατόμου από την Δερβιτσάνη, πρώην επικεφαλής του τοπικού υποκαταστήματος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, γιατί εμπόδισε και απείλησε Αλβανούς δημοσιογράφους στις 26 Οκτωβρίου στην είσοδο του πολιτικού νεκροταφείου στους Βουλιαράτες.

«Να πείτε γιατί σκοτώσατε το παιδί. Γιατί ήρθατε εδώ, να φύγετε!» είχε πει στους δημοσιογράφους.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα,  το άρθρο 265 λέει ότι όποιος προάγει το μίσος και τη διαμάχη λόγω φυλής, εθνικότητας  θρησκείας και σεξουαλικού προσανατολισμού κλπ, τιμωρείται με φυλάκιση από δύο έως 10 έτη.

Με απλά λόγια το Αλβανικό παρακράτος που διορίζει ως υπουργούς πρώην δολοφόνους και μαφιόζους, που γκρεμίζει σπίτια Ελλήνων καταπατά περιουσίες δολοφονεί έναν νέο άνθρωπο που στον τόπο που ζουν οι πρόγονοι τους χιλιάδες έτη πριν τους αλβανούς επειδή ύψωσε την σημαία της Πατρίδος του την Ελληνική σημαία τώρα έρχεται να απειλήσει και την μητέρα του δολοφονημένου παιδιού επειδή εν βρασμό ψυχής και εν βρασμό Πατριωτισμού δικαίως δήλωσε όσα δήλωσε και μάλιστα σε μια προσωπική στιγμή στον τάφο του παιδιού του !
Και όλα αυτά γίνονται με το θράσος της Αλβανικής Μαφίας που λέγεται το Αλβανικό κράτος, είναι γιατί η ΕΛΛΑΣ είναι ανύπαρκτη, οι Έλληνες δεν νοιάζονται για την Πατρίδα τους και ορίζουν να διοικείται η χώρα τους από κάτι αστείους τύπους !
Με πληροφορίες από Βαλκανικό Περισκόπιο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here