Οι Σκοπιανοί μιλούν για ακύρωση Συμφωνίας των Πρεσπών και ξεφτιλίζουν τους Έλληνες πολιτικούς που μιλούν για διεθνή συμφωνία.

0
31

Οι ιδέες του Μίτσκοσκι

«Τα Σκόπια πρέπει να επιστρέψουν στη λωρίδα υψηλής ταχύτητας για να ενταχθούν στην ΕΕ και στη συνέχεια από μέσα θα πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη», λέει ο Μίτσκοσκι προσθέτοντας ότι η πολιτική του ιδέα είναι «όχι στην αρχαιοποίηση και όχι στη βορειοποίηση, αλλά επιστροφή στον μακεδονισμό στα Σκόπια.

Ερωτηθείς από την Politika για τη θέση του σχετικά με το ‘φιάσκο’ των Βρυξελλών παρά το πράσινο φως των 27 κρατών της ΕΕ και ότι «εκτός από τη Γαλλία ο πρωθυπουργός Ζόραν Ζάεφ φταίει», λέει ο Μίτσκοσκι, «ο Ζάεφ δεν έκανε καμία μεταρρύθμιση, η ανεύθυνη πολιτική του φταίει».

«Είναι τραγικό τελικά, αν αποδεχθούμε ότι μόνο η Γαλλία φταίει και αφήσουμε τη χώρα απέξω. Αυτό θα αυξήσει τα κέρδη της πολιτικής του Ζάεφ και θα συνεχίσουμε να κατηγορούμε τον Μακρόν», είπε ο Μίτσκοσκι.

Ερωτηθείς για την επιστροφή του πρώην πρωθυπουργού Νίκολα Γκρούεφσκι στη χώρα και την έλλειψη «κοινής γλώσσας» με τις αρχές για το νέο νόμο περί της Εισαγγελίας, ο Μίστκοσκι απαντά ότι υποστηρίζει το κράτος δικαίου και την ανεξάρτητη δικαιοσύνη.

Ο ίδιος πιστεύει ότι θα είναι ο νικητής των εκλογών του 2020, γιατί κατά την άποψή του, το VMRO-DPMNE έχει «νέα ενέργεια βασισμένη στην ειλικρίνεια και στις αρχές του».
echedoros-a.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here