Κύριε Τράμπ ξέρουμε ΕΜΕΙΣ ΠΟΙΟΙ βρίσκονται πίσω από την 11 Σεπτ. του ’01: ΕΣΕΙΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ!!!

0
137

Σε μια συνέντευξη που μόλις παραχώρησε ο πρόεδρος Τράμπ στον γωνστό Ελληνοααμερικανό δημοσιογράφο του καναλιού ABC Τζόρτζ Στεφανόπουλο, είπε ξεκάθαρα ο κ Τράμπ τα εξής σχετικά με το «χτύπημα» της 11ης Σεπτ. του 2001:

Σύμφωνα με αναφορές, ο Τράμπ πρόκειται να ρίξει την ευθύνη για αυτήν την μεγάλη τραγωδία, που έχει αλλάξει ΑΡΔΗΝ ΟΛΗ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ, ΠΑΝΤΟΥ, ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, στους…ΑΚΟΥΣΟΝ-ΑΣΚΟΥΣΟΝ!…ΙΡΑΝΟΥΣ….ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!! ΓΙΑΤΙ, γιατί οι άνθρωποι που πραγματικά βρίσκονται πίσω από το μεγάλο χτύπημα αυτό τυχαίνει να είναι οι ΙΔΙΟΙ «ΑΝΘΡΩΠΟΙ» που είναι και πίσω από όλες εντάσεις στην Μέση Ανατολή και τις προστριβές με το Ιράν ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ. ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ;;;

Η παρακάτω εκπομπή του TruNews μας τα εξηγεί όλα….

https://www.youtube.com/watch?v=NJF27KaAlA4

Τι ήταν τελικά το χρύπημα της 11ης Σεπτ. του 2001;;; Τόσον η έναρξις της…ΝΕΑΣ ΤΑΞΕΩΣ ΠΡΑΓΑΜΤΩΝ όσον και μια μεγάλη ΕΠΙΘΕΣΙΣ ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ…ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΜΗΤΡΟΣ ΑΥΤΟΥ, ΠΑΝΑΓΙΑΣ, ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΗΜΩΝ ΕΝ ΓΕΝΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ….!!!
Δημοσίευεσα πριν 6 μήνες ένα άρθρο με τίτλο «Προέβλεψαν το χτύπημα της 11ης Σεπτ. και την εξαφάνιση της Ελλάδος τα Transformers! ΚΥΚΛΟΦΟΡΑΕΙ ΣΗΜΕΡΑ το «Μπαμπλμπι»!» που αποδειχνύει περίτρανα πως οι σκοτεινές δυνάμεις του κόσμου τούτου μας επηρεάζουν μέσα από το Χόλιουντ, τα καρτούν, τον τύπο, κ.τλ., κάνοντάς μας έτσι…ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ σχετικά με την ύπουλη ατζέντα τους για τη Νέα Τάξη Πραγμάτων. Αφορά επίσης…ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ και ΔΕΙΤΕ πως στα παιδιά στις ΗΠΑ και σε όλο τον κόσμο, διδάσκουν πως η δική μας Ελλάδα είναι…ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΧΑΡΤΗ!

Διαβάστε επίσης τα άλλα αποκλειστικά μας άρθρα για την 11η Σεπτ. του 2001, όπως «Πρόβλεψε τον Τράμπ & τη δολοφονία του Κένεντι & την 11η Σεπτ. η «Επιστροφή στο Μέλλον Μέρος 2ο»!!!» όπου καταδειχνύουμε πως ταινίες του Χόλιγουντ είχαν προβλέψει εδώ και δεκαετίες την προεδρία του Τράμπ σε σχέση με το…ΧΤΥΠΗΜΑ ΤΗΣ 11ης ΣΕΠΤ.!!! Να ΣΩΣΤΑ διαβάσατε, και τούτο μάλιστα ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ το μεγάλο χτύπημα αυτό που έχει αλλάξει ΑΡΔΗΝ τον τρόπον ζωής ΌΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!!!

Π.χ., ο χαρακτήρας Μπίφ Τάναν στην σειρά «Επιστροφή στο Μέλλον» δεν είναι άλλος από τον ίδιον τον…ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ και αυτό το παραδέχτηκε ο ίδιος ο Bob Gale το 2015, ο συμπαραγωγός της σειράς «Επιστροφή στο Μέλλον»! Στο Μέρος Β της «Επιστροφής στο Μέλλον», ο Μπιφ μετατρέπεται στον…ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ και αυτό είναι ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ τπις πάσιν, ιδιαίτερα…ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ!

Αλλά δεν σταματάμε εδώ γιατί πίσω από το χτύπημα της 11ης Σεπτ. του 2001 είνια ο…ΙΔΙΟΣ Ο ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ
greeknewsondemand.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here