Βαρβιτσιώτης παραδέχεται ότι η ΝΔ κορόιδεψε τους Έλληνες, πρέπει να εφαρμοστεί η Συμφωνία Πρεσπών είναι καλύτερη.

0
72

Επιστολή έστειλε ο Έλληνας αναπληρωτής ΥΠΕΞ Μιλτ Βαρβιτσιώτης στον σκοπιανό ομόλογό του του Μπ. Οσμάνι, σύμφωνα με το Πρακτορείο ΜΙΑ, στην οποία τονίζει μεταξύ αλλων ότι «η Ελλάδα στηρίζει την ενταξιακή πορεία των Σκοπίων στην Ευρωπαϊκή Ενωση…» και ότι «είναι απαραίτητη η πλήρης τήρηση της συμφωνίας των Πρεσπών”!!!

 

Σύμφωνα με το Πρακτορείο των Σκοπίων, στην επιστολή τονίζεται ότι για την ελληνική κυβέρνηση αποτελεί “στρατηγική προτεραιότητα” η ενταξιακή πορεία των Δυτ Βαλκανίων στην ΕΕ και οτι στο πλαίσιο αυτό «η Ελληνική κυβέρνηση είναι διατεθειμένη να υποστηριξει σθεναρά τις υποψηφιότητα των Σκοπίων  για ένταξη στην Ευρωπαϊκή Ενωση, σύμφωνα με τις καθορισμένες προϋποθέσεις, έχοντας κατά νου» , όπως χαρακτηριστικά σημειώνεται, ότι «η πλήρης εφαρμογή της Συμφωνίας των Πρεσπών, είναι ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ανάγκη»!

Μάλιστα ο Μιλτ Βαρβιτσιώτης δεν σταματά εκεί, αλλά αναγγέλλει στον Σκοπιανό ομόλογό του οτι “σύντομα θα υπάρξει συνάντηση αξιωματούχων των Ευρωπαικών χωρών γι αυτό το λόγο ( την Πέμπτη )”, ενώ τέλος του εύχεται καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα, ευελπιστώντας σε … πιο στενη συνεργασία των δύο πλευρών στο μέλλον..
pitsiriki.net

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here