Απίστευτο άρθρο στο ΝBC: Πηγή όλων των δεινών του κόσμου οι άνδρες. Πρέπει να τελειώνουμε με την ετεροφυλοφιλία.

  1
  69
  0

  Οι γυναίκες όλο και περισσότερο επιλέγουν να αποσυρθούν από την ετεροφυλοφιλία επειδή είναι «το θεμέλιο της παγκόσμιας καταπίεσης», αναφέρει το NBC News σε ένα παράξενο – όσο και δηλητηριώδες – άρθρο αυτή την εβδομάδα.

  Διαβάστε περισσότερα

  1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. makis savaidis
   προς info
   πριν από 3 ημέρεςΛεπτομέρειες
   Πριν λίγο μια κυρία στους 90 – και όχι 103,7 διότι Ελλάδα δεν είναι η Αθήνα και ευτυχώς- είπε οτι οι δεισιδαιμονίες είναι η θρησκεία μας. Λάθος! Οι αγράμματοι την βλέπουν ή την κάνουν έτσι.
   O χριστιανισμός είναι η ζωή και η διδασκαλία του Χριστού.
   Πόσοι την αντέχουν;

   Μάκης Σαββαΐδης (apollonios)
   makis savaidis
   προς info@ert.gr
   πριν από 2 ημέρεςΛεπτομέρειες
   Μιά που η κυρία αυτή ενδιαφέρεται και για τους γκέυ χορευτές – που είναι οι περισσότεροι- της υποδεικνύω να ενδιαφερθεί και για τις γυναίκες μετά την κατάργηση του Φρόυντ, της υστερίας (υστερία που μαζί με πανάνοια είχαν οι περισσότερες μάγισες που καίγανε ζωντανές στην πυρά τον μεσαίωνα- κρίμα που δεν το ξέρανε να την καταργήσουν και αυτοί- τώρα την κάναν κάτι σαν tranformer που παίζαν τα παιδάκια, να μην την αναγνωρίζουν ούτε οι γιατροί κλπ: opacun.blogspot.gr . Νομίζω μια αρκετά σημαντική μελέτη που έκανα πριν καμιά δεκαριά χρόνια.
   Κόρες δεν έχει;
   Γιατί ποτέ δεν άκουσα καμιά γεροντολεσβία να συλληφθεί για αποπλάνηση ανηλίκου. Και πολλά κοριτσάκια βλέπω να λεσβιάζουν φιλελεύθερα στα καφέ και στα λεωφορεία χωρίς να ξέρουν τις περιμένει. Όσο για αν είναι μοντέρνο, προοδευτικό, αντιπατριαρχικό κλπ, από το φιλμ του `80 «Πόλη των γυναικών» του Φελίνι, αντιγράφω: la penetrazione e criminale! Σε ποιά ψυχιατρεία άραγε να τις έχουνε σήμερα; γιατί έζησα εκείνα τα χρόνια στην Ρώμη και τις έζησα και τις μεν και τις δεν. Των άκρων. Και αυτές και οι άλλες που βγαίναν το βραδάκι με το αμάξι και μαζεύανε νεαρούς. (Και λίγα ιταλικά ακόμη: con ditto con ditto orgasmo garantito, compagno papagalo sono stanca del tuo fallo). Πρωτοπόρες μου εσείς!
   Να πω και δυο κουβέντες για το Ζεν για να μην τα ρίχνετε όλα στον Χριστιανισμό. (αν και ο Ιησούς δεν γνώρισε ποτέ τον Παύλο που λέτε οτι σας υποβάθμισε)-Σε ένα βιβλία από τα πολλά που έχω – «το πλήρες Ζεν»- ΔΕΝ αναφέρει τίποτα για τις γυναίκες εκτός από μια περίπτωση που φλέρταρε με έναν νεαρό. Και αυτό χωρίς αποτέλεσμα. Και αυτά που λένε για Κάμα Σούτρα κλπ είναι τρίχες. Σούτρες υπάρχουν πολλές. Και οι φιλόσοφοι είναι πάντα εγκρατείς. Σε όλα.
   Αλλά και οι φεμινίστριες στην Ισπανία – mujeres libre – δεν βλέπω να προβάλαν τίποτα τέτοια χαζά. Άρα τι ακολουθείτε; τα μυστικά πρωτόκολλα της εβραιοφουστομασωνίας, λέω εγώ.
   Θα τα πούμε σε καμιά εικοσαριά- τριανταριά χρόνια. Μόνο που δεν θα υπάρχω εγώ.
   Και για την εκκλησία προτείνω να διαβάσετε για τον Ευρωκομμουνισμό, βιβλίο του Σαντιαγο Καρίγιο, και γενικότερα τον Ισπανό καθηγητή Τάιμπο -«Να ξαναγνωρίσουμε την Αναρχία» και ακόμη τον Murray Bookchin που ακολουθώ εγώ.

   Μάκης Σαββαΐδης (apollonios)
   makis savaidis
   προς info@ert.gr
   πριν από 2 ημέρεςΛεπτομέρειες

   παρακαλώ συμπληρώστε:
   …ο Ιησούς δεν γνώριζε τον Παύλο ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ τους μουσουλμάνους όταν είπε την παραβολή για τον Καλό Σαμαρίτη. Ούτε για τα εγκλήματα που κάνουν ορισμένες ομάδες τους.
   -Στο Κοράνι (έκδοση της κας Λάτση) υπάρχει αναφορά στην ομοφυλοφιλία, περίπου στον στίχο 400, αναφέροντας οτι «ξεπέρασαν τα όρια και τους κατέστρεψε ο Θεός στα Σόδομα και Γόμορα». Καλό είναι όσοι υποτιμούν την αξία της Αγίας Γραφής, να ρίξουν μια ματιά και στο Κοράνι και να κάνουν την σύγκριση. Ας συγκρίνουν και με τα ιερά βιβλία των εβραίων.
   -Σαν υποκατάστατο στον Φρόϋντ που ήταν αυστηρός με τους γκέϋ, έχουν βρει τον Λακάν (ο οποίος μισοτρελάθηκε στα γεράματα). Στην Θεσσαλονίκη έχει ομάδες και για τους δύο. Οι ψυχίατροι δεν παίρνουν καθαρή θέση γιατί θέλουν να τους έχουν πελάτες. Στην φιλοσοφική των Αθηνών όπου έψαχνα να βρώ κανένα μεταπτυχιακό μπας και σκαλώσω σαν ακροατής (έχω κάνει παρόμοια πέντε χρόνια στο ΑΠΘ στην φιλοσοφία) ανέφερα σε μια καθηγήτρια ψυχολογίας για τους Λακανιστές της Θεσσαλονίκης, έκοψε κάπως την κουβέντα σαν να μην ήθελε να τους κατηγορήσει.

   Επίσης ο Κιουπκιολής έγραψε 100 καινούριες λέξεις που δεν σημαίνουν τίποτα και άλλες τόσες μπούρδες για την ομοφιλοφιλία και τον προβίβασαν σε αναπληρωτή καθηγητή στο ΑΠΘ.
   Επίσης πριν μερικά χρόνια ήταν σε μια παρουσίαση στο Public Θεσσαλονίκης μαζί με έναν μουσουλμάνο γυιό τρομοκράτη που (λένε) είχε συμμετοχή στο κτύπημα στους δίδυμους πύργους και γύριζε σε όλο τον κόσμο και το διατυμπάνιζε πόσο κακή είναι η τρομοκρατία.

   Κάποιες λεσβιοφεμινίστριες σε μια σύναξη στην Θεσσαλονίκη έκαναν αναφορά στα κείμενα του Φουκώ που άλλον δεν βρήκαν γιατί δεν υπάρχει, αλλά και αυτός στα νοιάτα του ήταν ομοφυλόφιλος.
   – Για τον αμερικάνο ψυχίατρο Σνίτσερ που δεν τον ήξερε ούτε η μάνα του και που γύρω στο 80 είπε οτι ο Φρόϋντ είχε λάθος γιατί…δεν είχε στοιχεία, γράφω στο site που σας έδωσα.
   -Από το site του Αρδην μπορείτε να βρείτε ένα άρθρο που λέει πως ο Μιτεράν με κάποιους συμβούλους του ίδρυσε το SOS Racism.

   – και βέβαια οι μόνοι που ήθελαν να πετάξουν την μεταφυσική από την φιλοσοφία ήταν οι εβραίοι -κυρίως- του Κύκλου της Βιέννης. Ένας από αυτούς ήταν και ο Πόπερ που έγραψε το πασίγνωστο «οι εχθροί της Ανοικτής Κοινωνίας» που στην συνέχεια το πήρε ο $OROS κλπ. Αυτόν λοιπόν τον Πόπερ τον απείλησε ο μέγιστος Wittgenstein που αν και εβραίος και αυτός και βιενέζος δεν ήταν σε αυτήν την ομάδα, με μια μασιά – πυρωμένη; ή όχι; αναρωτιέται ο συγραφέας του βιβλίου «το χρέος της μεγαλοφυΐας», ένας Άγγλος δημοσιογράφος-, κάπου στην Αγγλία, παρουσία του Ράσελ, φωνάζοντάς του: «you are wrong Popper, you are wrong». Άλλωστε και η τελευταία -7η- παράγραφος στο αριστούργημά του tratactus, σε αυτό αναφέρεται, να μην μιλάνε δηλ για κάτι που δεν μπορούν να μιλήσουν (για τον Θεό).
   Με την μεταφυσική εξάλλου ασχολήθηκε πάρα πολύ ο μεγαλύτερος ίσως φιλόσοφος των νεοτέρων χρόνων, ο Καντ, σε σημείο που κάποιοι είπαν οτι ίσως πίστευε οτι υπάρχει.

   Από γυναίκες φιλοσόφους θα σας απογοητεύσω γιατί πραγματικά υπάρχει αξιόλογη μόνο μία, η Arendt. Η οποία ήταν μια ειδική περίπτωση. Αν και εβραία τα είχε για όλη της την ζωή σχεδόν – από φοιτήτρια του – με τον φιλοναζιστή Χάϊντεγκερ. Ακόμη έγραψε κατά του Ισραήλ για το ότι δηλ η δίκη του Άϊχμαν ήταν άδικη και παράνομη.

   ΜΣ
   makis savaidis
   προς info@ert.gr
   πριν από 23 ώρεςΛεπτομέρειες

   Συμπλρώστε παρακαλώ.
   και ένα τελευταίο για την κλειτορίδα που απασχόλησε με κάποιους Αφρικανούς που τις έκοβαν. Κακώς, απαράδεκτο, αλλά λέω παρακάτω.
   Η κλειτορίδα λοιπόν είναι εχθρός της διείσδησης άρα και της νορμαλ σχέσης και του άντρα.. Αποτελεί το μόνο όργανο στην φύση φτιαγμένο αποκλειστικά για αυνανισμό.
   Η γυναίκα είναι το μόνο ανώτερο θυλαστικό που την έχει. Αν δούμε από πίσω μια αγελάδα, μια φοράδα και μια στα τέσσερα γυναίκα, είναι η μόνη διαφορά που θα διακρίνουμε.
   Παλιότερα μια κοπέλα, ακτιβίστρια νομίζω, την εποχή του Σύριζα, από το κρατικό κανάλι της ΕΤ1, είπε κάτι που με εξόργησε. Οτι δηλ η κλειτορίδα βοηθάει στην ανεξαρτησία της γυναίκας! Μα κοπέλα μου υπάρχει και άλλος τρόπος να αυνανιστείς αν φοβάσαι τις σχέσεις, πιο φυσιολογικός, με το δάχτυλο! Το λένε – το λέγαν για την ακριβεια- και οι Ιταλίδες παρομοιές σου. Άσε που παλιότερα κάποιες Αμερικάνες θέλανε να στείλουν ένα φορτίο με δονητές σε κάποιες μουσουλμάνες. Και αυτές αγωνιζόμενες για την απελευθέρωση της γυναίκας φαντάζομαι. Η θεία μου η Φρόσω πάντως μιλούσε για «κουτουπόξυλο».

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here