Ενωμένοι Μακεδόνες στέλνουν μήνυμα για ΔΕΘ και Μητσοτάκη ! Αν δεν ακυρώνεις την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών είμαστε απέναντι σου !

1
306

Σε ανακοίνωσή τους οι Ενωμένοι Μακεδόνες τονίζουν πως την ημέρα που ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα παραβρίσκεται στη ΔΕΘ, θα είναι απέναντί του.

Τη διαμαρτυρία τους για τη στάση που κράτησε η ΝΔ απέναντι στη Συμφωνία των Πρεσπών θα εκφράσουν οι Ενωμένοι Μακεδόνες στα εγκαίνια της 84ης ΔΕΘ.

«Στις 7 Σεπτεμβρίου 2019, ημέρα που ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα παραβρίσκεται στη ΔΕΘ, οι Ενωμένοι Μακεδόνες ΞΕΚΑΘΑΡΑ θα είμαστε ΑΠΕΝΑΝΤΙ όπως ΑΚΡΙΒΩΣ ήμασταν και με τον Αλέξη Τσίπρα! Χωρίς αμφιβολίες, χωρίς ενδοιασμούς χωρίς δεύτερες σκέψεις! Θα πράξουμε απλά και μόνο το αυτονόητο! Από τη στιγμή που και η κυβέρνηση της ΝΔ συνεχίζει να διατηρεί τη συμφωνία των Πρεσπών εμείς απλά θα πράξουμε το καθήκον μας! Θα δείξουμε αντίδραση! Θα δώσουμε παρουσία! Γιατί απλά έτσι πρέπει! Με μια Ελληνική σημαία και ένα αστέρι της Βεργίνας στο χέρι για να θυμίσουμε στους πάντες ότι είμαστε και πάλι εδώ! Είμαστε και πάλι όρθιοι!Μέχρι να νικήσουμε!», σημειώνουν σε ανακοίνωσή τους.
voria.gr

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Συμφωνώ απόλυτα με την κατάργηση της απεχθούς και ανθελληνικής συμφωνίας. Αλλά ενωμένοι Μακεδόνες να το πείτε αυτό και στους Μακεδόνες του κώλου της Β’ περιφέρειας Θεσσαλονίκης και αλλού στην Μια και μοναδική ελληνική Μακεδονία μας που έδωσαν στις περιοχές τους την πρωτοκαθεδρία στους προδότες του Σύριζα που την ψήφισαν. Πολλοί από εμάς που συμμετείχαν στις διαδηλώσεις στην Αθήνα τον καταψηφίσαμε κατά ένα μεγάλο μέρος και γι αυτό και εσείς σε Μακεδονικές πόλεις του δώσατε πρωτιά. Ποση ξεφτίλα πια;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here