ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Ο ΔΙΩΓΜΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ… Κατερίνη: Δύο συλλήψεις σε ομιλία του Νίκου Παππά για τις Πρέσπες -ΒΙΝΤΕΟ

0
244

Οι δύο άνδρες οδηγήθηκαν σήμερα το πρωί στον εισαγγελέα στα δικαστήρια Κατερίνης, όπου συγκεντρώθηκαν πολίτες για συμπαράσταση στους συλληφθέντες.

Σε δύο συλλήψεις διαδηλωτών, οι οποίοι διαμαρτύρονταν για τη Συμφωνία των Πρεσπών σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ, προχώρησαν χθες το βράδυ αστυνομικοί στην Κατερίνη.Στην εκδήλωση ήταν ομιλητής ο Τομεάρχης Οικονομίας του ΣΥΡΙΖΑ και βουλευτής Νότιου Τομέα Β΄Αθήνας Νίκος Παππάς.Οι συγκεντρωθέντες νεαροί τραγουδούσαν το «Μακεδονία ξακουστή» φώναζαν συνθήματα εναντίον του Παππά και του ΣΥΡΙΖΑ και πέταξαν τρικάκια στα οποία αναγράφονταν το σύνθημα «Προδότες είσαστε ανεπιθύμητοι στη Μακεδονία».

Σύμφωνα με το lefteria.blogspot.com, οι κατηγορίες που βαραίνουν τους δύο συλληφθέντες είναι της αντίστασης και διατάραξης οικιακής ειρήνης. Οι δύο άνδρες οδηγήθηκαν σήμερα το πρωί στον εισαγγελέα στα δικαστήρια Κατερίνης, όπου συγκεντρώθηκαν πολίτες για συμπαράσταση στους συλληφθέντες.Η δίκη πήρε αναβολή και θα εκδικασθεί το μεσημέρι της ερχόμενης Παρασκευής 2 Αυγούστου στις 12:00. Οι δύο συλληφθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι.
stoxos.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here