Έχουν θράσος κάποιοι ΚΗΦΗΝΕΣ να μιλάνε για αυξήσεις για ανύπαρκτες υπηρεσίες ΔΕΗ και Διοδίων αντί να μιλούν για κατάργηση χρεώσεων !

0
170
Ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κωστής Χατζηδάκης (Α) , η αναπληρώτρια εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας Σοφία Ζαχαράκη (Κ) και ο Τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών, βουλευτής Σερρών Κώστας Καραμανλής (Δ) συμμετέχουν σε συνέντευξη τύπου , Τετάρτη 7 Μαρτίου 2018. Ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κωστής Χατζηδάκης και ο Τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών, βουλευτής Σερρών Κώστας Καραμανλής παρεχώρησαν συνέντευξη τύπου για την κατάσταση που επικρατεί στις αστικές συγκοινωνίες. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/Παντελής Σαίτας
0

Ο ένας λόγος είναι βαθιά κοινωνικός και ο δεύτερος ότι οι αυξήσεις όχι μόνο δεν φέρνουν νέους πελάτες αλλά διώχνουν και παλιούς προς τις ιδιωτικές εταιρείες ενέργειας, που κάνουν συνέχεια προσφορές.Να μην ξεκινήσει την θητεία της με αυξήσεις στη ΔΕΗ και τα διόδια και μάλιστα εν μέσω τουριστικής περιόδου, που αγγίζουν την συντριπτική πλειονότητα των πολιτών και κυρίως τους πιο αδύναμους, είναι αποφασισμένη η κυβέρνηση. Τα μηνύματα θα σταλούν από τους υπουργούς Ενέργειας και Περιβάλλοντος Κωστή Χατζηδάκη και Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή στη διάρκεια των προγραμματικών δηλώσεων που αρχίζουν στις 6.30 το απόγευμα του Σαββάτου και θα ολοκληρωθούν την Δευτέρα με την ψήφο εμπιστοσύνης.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here