Δήλωση Υφυπουργού Μακεδονίας Θράκης: «Επαίσχυντη η συμφωνία των Πρεσπών»

0
1235

Επαίσχυντη χαρακτήρισε την συμφωνία των Πρεσπών εξερχόμενος από το Προεδρικό Μέγαρο κατά την τελετή ορκωμοσίας της νέας κυβέρνησης ο Υφυπουργός Μακεδονίας Θράκης κ. Θεόδωρος Καράογλου .

Σε ερώτηση δημοσιογράφου της κρατικής τηλεόρασης ο βορειοελλαδίτης υφυπουργός έδειξε ποια είναι η οπτική της νέας πολιτικής ηγεσίας στο Μακεδονίας Θράκης και αναμένουμε να δούμε αν η δήλωση του αντικατοπτρίζει και την επίσημη θέση της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Ο κ. Καράογλου επεσήμανε ότι η Μακεδονία είναι σε αναβρασμό εξαιτίας της επαίσχυντης όπως την χαρακτήρισε συμφωνίας των Πρεσπών.

Η δήλωση πάντως κινείτε σε πλήρη αντίθεση με την μέχρι σήμερα επίσημη γραμμή της ελληνικής κυβέρνησης και έρχεται σε πλήρη αντιπαράθεση με τα όσα προσπαθεί να παγιώσει ο διεθνής παράγοντας.

Αναμένεται με ενδιαφέρον να αποτυπωθεί αν ήταν μια προσωπική θέση ( δεν παύει όμως να την έκανε με την ιδιότητα του μέλους της κυβέρνησης) σε συνέχεια της προεκλογικής περιόδου ή αν όντως δούμε κάποια αλλαγή πολιτικής με πρωτοβουλίες ακύρωσης της συμφωνίας ή επαναδιαπραγμάτευσης.
otavoice.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here