Αυτό θα πει Ελληνική ψυχή! Οι Έλληνες Ήρωες που πολέμησαν τους ISIS! (ΒΙΝΤΕΟ)

0
224

Στο διαδίκτυο αλλά και στα ελληνικά ΜΜΕ κυκλοφόρησαν ειδήσεις, για τους Έλληνες ΗΡΩΕΣ που πολέμησαν τους ISIS.

Για να μην υπάρξει κάποια παρανόηση, θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα:

Δεν θα ασχοληθούμε με τα πολιτικά ή θρησκευτικά κίνητρα, που οδήγησαν κάποιους Έλληνες, στην Συρία.

Στα βίντεο που θα ακολουθήσουν παρακάτω, θα δείτε Έλληνες διαφόρων πολιτικών αποχρώσεων, να πολεμούν τους ισλαμοφασίστες που δολοφονούν γυναίκες, άνδρες και παιδιά.
Θα ξεκινήσουμε με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1, για τον Ελληνο-βρετανό Κώστα Σκάρφιλντ, ο οποίος πολέμησε το ISIS και δυστυχώς έπεσε νεκρός, από τα πυρά αυτών των ισλαμοφασιστών:

Ο Έλληνας «ΝΤΕΛΧΑΖ», που πολέμησε τον ISIS, για να προστατεύσει τους Χριστιανούς και γενικά τις θρησκευτικές μειονότητες. Δείτε το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού STAR:

https://youtu.be/wXd5YavAhEw

Οι Έλληνες αναρχικοί, που έλαβαν μέρος στην Μάχη της Ράκκα, στο πλευρό των Κούρδων:

Οι Έλληνες μαχητές λοιπόν, πολεμούν ο καθένας για τον δικό του λόγο, τους τζιχαντιστές. Άλλοι Έλληνες είναι αναρχικοί, άλλοι πατριώτες, αλλά όλοι πολεμούν την αδικία στην Συρία.

Για ποιο λόγο ασχολούμαστε με αυτό το θέμα; Για να δούμε ότι δεν είναι όλοι οι Έλληνες του καναπέ, όπως συνηθίζουμε να λέμε. Δεν γνωρίζουμε πόσοι ακριβώς έχουν πολεμήσει, πάντως δεν είναι λίγοι. Ο ISIS πλέον δεν ελέγχει την Συρία. Οι ισλαμοφασίστες που σταύρωσαν ανθρώπους, που σκότωσαν αθώα παιδάκια, άνδρες και γυναίκες, έχασαν.

Αλήθεια, πόσοι τζιχαντιστές φόρεσαν τον μανδύα του «μετανάστη», ώστε να ξεφύγουν από τους Ρώσους, τους Σύρους, τους Κούρδους, τους Έλληνες κλπ και μπήκαν μέσα στην Ευρώπη των ανοιχτών συνόρων;

Δεν θέλουμε να φοβίσουμε τον κόσμο, ούτε επικροτούμε τον πόλεμο. Πρέπει όμως να κάνουμε σκέψεις, οι οποίες βασίζονται σε αποδείξεις και όχι σε υποθέσεις.

ΤΩΡΑ ξέρετε ότι η Ελλάδα έστω και με την ατομική προσπάθεια κάποιων, έβαλε το λιθαράκι της, στον αγώνα κατά αυτών, που δολοφόνησαν Χριστιανούς και όχι μόνο.
Γιώργος Φαρμάκης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here