Το θράσος τους δεν έχει όρια! Η εξυπηρέτηση των παιδιών του ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζεται κανονικά – Ο Τσίπρας διόρισε 4 άτομα στο γραφείο του για τον… επόμενο πρωθυπουργό(;)

0
196

Παρά τον σάλο και τις αντιδράσεις για τις μετατάξεις και τις αποσπάσεις συγγενών, θυγατέρων και «κολλητών» των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ στην Βουλή… η εξυπηρέτηση των παιδιών του ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζεται κανονικά.

Όπως προκύπτει από την Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, στις 31 Μαΐου, κι ενώ η χώρα βάδιζε ήδη σε πρόωρες εκλογές μετά την συντριπτική ήττα του κυβερνώντος κόμματος στις ευρωεκλογές, με απόφαση του Αλέξη Τσίπρα, μετατάχθηκαν στην Γενική Γραμματεία του Πρωθυπουργού 4 μόνιμοι δημόσιοι υπάλληλοι, που οι πληροφορίες θέλουν όλοι να είναι στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι μετατάξεις έγιναν λίγα 24ωρα πριν ξεσπάσει το σκάνδαλο με την Τασία Χριστοδουλοπούλου.

Και το ερώτημα φυσικά είναι τι νόημα έχει να προστεθεί προσωπικό στην Γενική Γραμματεία του πρωθυπουργού, ενώ ο κ. Τσίπρας είναι ουσιαστικά υπό παραίτηση.

Σημειώνεται ότι μόλις ξέσπασε το σκάνδαλο με τα ρουσφέτια στην Βουλή, ο Αλέξης Τσίπρας αντελήφθη το κόστος που είχε αυτή η υπόθεση για τον ΣΥΡΙΖΑ προεκλογικά και πάγωσε τις διαδικασίες στην Βουλή, αλλά πολλές από τις μετατάξεις, όπως και στην ΓΓ του πρωθυπουργού, είχαν ήδη δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως και συνεπώς δεν μπορούσαν να ανασταλούν.

Συγκεκριμένα- όπως αποκαλύφθηκε μέσα από τα social media- έκανε μετάταξη από την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων ο Λουκάς Α. Κατηγορίας ΠΕ του κλάδου Εφοριακών στην Γενική Γραμματείας Συντονισμού.

Επίσης έκανε μετάταξη η Πανώνα Ν. Κατηγορίας ΠΕ1, του κλάδου διοικητικού- οικονομικού, από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων στην Γενική Γραμματεία Συντονισμού.

Επίσης έκανε μετάταξη η Μαρία Χ. του κλάδου Φυσικών, από την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Αττικής του υπουργείου Παιδείας, στην Γενική Γραμματείας Συντονισμού.

Επίσης έκανε μετάταξη ο Μενέλαος Χ. του κλάδου Εφοριακών, κατηγορίας ΠΕ, από την Γενική Γραμματεία Δημόσιας Περιουσίας του Υπουργείου Οικονομικών, στην Γενική Γραμματεία Πρωθυπουργού.

Και όλα αυτά στις 31 Μαΐου παρακαλώ, παραμονές του δεύτερου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών, κι ενώ η χώρα βρίσκεται ήδη σε προεκλογική περίοδο για τις εθνικές εκλογές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here