Άνοιξε ο Ασκός του Αιόλου στη Θράκη – Ζητούν δημοψήφισμα οι Τούρκοι πράκτορες για την κλοπή της Ελληνικής Θράκης – Περνούν στην αντεπίθεση οι Πομάκοι!

1
485
0

Άνοιξε ο Ασκός του Αιόλου στη Θράκη μετά το εμφατικό αποτέλεσμα του DEB, με Τουρκικά ΜΜΕ και χρήστες των social media να τραβάνε το σχοινί της πρόκλησης και να θέτουν ζήτημα μέχρι και κλοπή των ελληνικών εδαφών στους νομούς όπου επικράτησε το κόμμα που εκφράζει την γραμμή της Άγκυρας.

Διαβάστε περισσότερα

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Χμμμ. Πόσους εκπροσωπεί ο σύλλογος της Μπουρουτζή; Μερικές δεκάδες μόνο. Το πολύ κάποιες εκατοντάδες. Και ποιός απειλεί την οικογένεια της; Η ίδια η οικογένεια της Μπουρουτζή την έχουν ξεγράψει. Από το χωριό της (το Δημάριο) οι συγγενείς της την έχουν διώξει. Ακόμα και με τον μεθύστακα τον πρώην σύζυγο της έχει χωρίσει.

    «η τουρκική προπαγάνδα που γίνεται μέσω του φιλοτουρκικού κόμματος δεν απηχεί τις απόψεις και θέσεις των Πομάκων»

    Οι Πομάκοι στην πλειοψηφία τους ψήφισαν ΚΙΕΦ. Και μάλιστα οι περισσότεροι υποψήφιοι του ΚΙΕΦ ήταν από την ορεινή Ξάνθη. Το ΚΙΕΦ πήρε πάνω από 60% στον αμιγώς μουσουλμανικό Δήμο Μύκης που βρίσκεται στην ορεινή Ξάνθη (εκεί που είναι τα λεγόμενα ‘Πομακοχώρια’). Η κυρία Μπουρουτζή είναι γνωστή για τις θέσεις της και της σχέσεις της με «άγνωστα» ας πούμε άτομα, συγκεκριμένης πολιτικής κατεύθυνσης. Ξέρετε τώρα εσείς. Ας μας πει όμως η Μπουρουτζή στις ευρωεκλογές του 2014 πόσους ψήφους πήρες ο υποψήφιος με τους ΑΝ.ΕΛ. Μεχμέτ Αλή Ιρφάν, που είναι και ομοϊδεάτης τους; 200 ψήφους. Πόσους ψήφους είχε το ΚΙΕΦ; Πάνω από 40.000.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here