Οι Πομάκοι της Ξάνθης απαντούν στις απαράδεκτες δηλώσεις της Τσιγδέμ Ασάφογλου: «Δεν είμαστε Τούρκοι… Έχουμε Ελληνική εθνική συνείδηση»!

1
9445
0

Μετά τις δηλώσεις της προέδρου του Κόμματος Ισότητας Ειρήνης και Φιλίας, Τσιγδέμ Ασάφογλου περί  μειονότητας με «τουρκική εθνική ταυτότητα», τα μέλη της μειονότητας αντιδρούν.

Διαβάστε περισσότερα

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Χμμμ. Πόσους εκπροσωπεί ο σύλλογος της Μπουρουτζή; Μερικές δεκάδες μόνο. Οι Πομάκοι στην πλειοψηφία τους ψήφισαν ΚΙΕΦ. Και μάλιστα οι περισσότεροι υποψήφιοι του ΚΙΕΦ ήταν Πομάκοι. Στον δε Δήμο Μύκης στην ορεινή Ξάνθη (που κατοικείται από Πομάκους) στα λεγόμενα «Πομακοχώρια» το ΚΙΕΦ πήρε πάνω από 60%. Η κυρία Μπουρουτζή είναι γνωστή για τις θέσεις της και της σχέσεις της με «άγνωστα» ας πούμε άτομα, συγκεκριμένης πολιτικής κατεύθυνσης. Ξέρετε τώρα εσείς. Αλλά λέει και ψέματα. Ποιός απειλεί την οικογένεια της; Η ίδια η οικογένεια της την έχει ξεγράψει. Στο χωριό της (Δημάριο) την έχουν διώξει. Ακόμα και με τον μεθύστακα πρώην άντρα της έχει χωρίσει. Αλήθεια, μιας και μιλάει για ελληνική εθνική συνείδηση, στις ευρωεκλογές του 2014 πόσους ψήφους πήρες ο υποψήφιος με τους ΑΝ.ΕΛ. Μεχμέτ Αλή Ιρφάν, που είναι και ομοϊδεάτης της Μπουρουτζή; 200 ψήφους. Πόσους ψήφους είχε το ΚΙΕΦ; Πάνω από 40.000. Τί να λέμε τώρα;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here