Μητσοτάκης από Ξάνθη: «Θα συστήσω μουσουλμανικό συμβούλιο παρά τω πρωθυπουργώ»-Αυτόν τον άνθρωπο θα έχουμε για πρωθυπουργό!

0
2053

Μπορεί η αριστερά και λαϊκιστικές και εθνομηδενιστικές τις να μας αφήσουν μετά τις εθνικές εκλογές, αλλά ο ερχομός της ΝΔ δεν είναι καθόλου καλύτερη!

Αναφερόμαστε στη δήλωση του Μητσοτάκη όταν είχε βρεθεί στη Ξάνθη!

Πιο συγκεκριμένα, είχε προτείνει τη σύσταση μουσουλμανικού συμβουλίου παρά τω πρωθυπουργώ, που θα ασχολείται με τα προβλήματα της μειονότητας όπως η εκπαίδευση, εξήγγειλε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης από την Ξάνθη, όπου έδωσε συνέντευξη τύπου στο πλαίσιο της περιοδείας του στη Θράκη.

Έκανε επίσης την αντιδιαστολή με την πραγματικότητα που υπάρχει στη Θράκη, την οποία χαρακτήρισε υπόδειγμα ειρηνικής συνύπαρξης χριστιανών και μουσουλμάνων και τόνισε πως αυτό είναι ένα κεκτημένο που πρέπει να διαφυλαχθεί ως κόρη οφθαλμού, προαναγγέλλοντας ότι θα συστήσει εφόσον κερδίσει τις εκλογές μουσουλμανικό συμβούλιο παρά το πρωθυπουργώ, ώστε η μειονότητα να μπορεί να έχει επίσημη έκφραση στο ανώτατο δυνατό επίπεδο.

Έστειλε εν τω μεταξύ και νέο μήνυμα κατά της χαλαρής ψήφου διαμαρτυρίας στις ευρωεκλογές, τονίζοντας τον καθοριστικό πολιτικό τους χαρακτήρα.

Ο κ.Μητσοτάκης κατηγόρησε τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, ότι θαυμάζει τα σοσιαλιστικά μοντέλα της Λατινικής Αμερικής, τα οποία, όπως υποστήριξε, έχουν αποτύχει οικτρά.

“Ο κ. Τσίπρας έχει το μοντέλο της Βενεζουέλας ως πρότυπο για την πατρίδα μας. Δε θα του κάνουμε αυτήν τη χάρη. Θα πρέπει και κάποια στιγμή να απαντήσει τι είναι αυτό που συνδέει το ΣΥΡΙΖΑ με τη Βενεζουέλα. Μία στήριξη που απομονώνει διεθνώς τη χώρα μας” δήλωσε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here