Βερολίνο για τη στάση Μητσοτάκη στη προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών!-«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα σεβαστεί την συμφωνία των Πρεσπών»

0
461

«Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο αρχηγός της ΝΔ θα ακολουθήσει και θα σεβαστεί τη συμφωνία στις Πρέσπες» ανέφερε πριν από λίγο το Βερολίνο, σε μια ακόμη παρέμβαση στα εσωτερικά ζητήματα της χώρας, μετά την επιβολή εκλογών που ήρθε όπως αναφέρουν επίμονες φήμες από τηλεφωνική επικοινωνία Τσίπρα με Μέρκελ, εχθές το βράδυ, πριν την εξαγγελία των πρόωρων εκλογών.

Όπως ανέφερε ο υφυπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας, Μίχαελ Ροτ «η γερμανική κυβέρνηση είναι βεβαία ότι οποιαδήποτε ελληνική κυβέρνηση προκύψει στο μέλλον θα σεβαστεί τη Συμφωνία των Πρεσπών».

Η Συμφωνία των Πρεσπών είναι μια «πάρα πολύ σημαντική και ιστορική επιτυχία της εξωτερικής πολιτικής της σημερινής ελληνικής κυβέρνησης» τ ανέφερε ο Ροτ.

«Θεωρούμε ακράδαντα ότι η κάθε κυβέρνηση που θα ακολουθήσει στην Ελλάδα θα αρθεί στο ύψος των ευθυνών της για ειρήνη, συμφιλίωση και σταθερότητα στην περιοχή. Και η συμφωνία των Πρεσπών αποτελεί μια πολύ σημαντική “άγκυρα” σταθερότητας και συμφιλίωσης», δήλωσε ο κ. Ροτ νωρίτερα σήμερα, κατά την διάρκεια συζήτησης με ξένους ανταποκριτές στο υπουργείο Εξωτερικών.

Πάντως, ο Ροτ διευκρίνισε ότι δεν επιθυμεί να προκαταλάβει την εξέλιξη της προεκλογικής περιόδου και το εκλογικό αποτέλεσμα, αλλά εκφράζει την… ελπίδα του!

Το ότι ο προδότης Μητσοτάκης θα σεβαστεί την συμφωνία μπορούμε να το υποθέτουμε, αν πραγματικά είχε ενστάσεις και διαφωνίες, θα ασκούσε πρόταση μομφής και την ακύρωνε όταν ήταν ακόμη υπό κρίση!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here