Έχει ξεφύγει η κατάσταση στα σωφρονιστικά ιδρύματα!-Στο νοσοκομείο και άλλος άνδρας μετά από συμπλοκή αλλοδαπών!

0
46

Στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου παραμένει για νοσηλεία με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και σε διάφορα άλλα σημεία του σώματός του ένας νεαρός Ασιάτης κρατούμενος των φυλακών Χιλιαδούς, που ξυλοκοπήθηκε αλύπητα από έξι Πακιστανούς επειδή διεκδικούσε την… αρχηγία του θαλάμου τους!

Το θύμα, που θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση τις επόμενες ημέρες, φέρεται ότι ήθελε να αναλάβει αρχηγικά καθήκοντα, προκαλώντας την οργή των συγκρατουμένων του ηλικίας 18 ως 25 χρόνων, οι οποίοι εκτίουν ποινές φυλάκισης για διακίνηση μη νόμιμων μεταναστών. Έτσι, το βράδυ της περασμένης Τετάρτης τον τραυμάτισαν με γροθιές και ένα αυτοσχέδιο μεταλλικό μαχαίρι.

Οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι επενέβησαν άμεσα και έσωσαν τη ζωή του αλλοδαπού, που διακομίστηκε άμεσα στο νοσοκομείο. Η Εισαγγελία Βόλου διέταξε προκαταρκτική εξέταση για να διαπιστωθεί αν στους έξι Πακιστανούς πρέπει να ασκηθεί δίωξη για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, η οποία είναι κακούργημα, ή για επικίνδυνη σωματική βλάβη που είναι πλημμέλημα. Στο μεταξύ, ο εισαγγελέας των φυλακών αποφάσισε την μεταγωγή τους σε άλλο σωφρονιστικό κατάστημα και τους επέβαλε την ανώτερη πειθαρχική ποινή των 30 βαθμών για άσκοπη βία και κατοχή και χρήση αντικειμένου που μπορεί να θεωρηθεί όπλο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here