Αθλιότητα από τους Γενίτσαρους! -Αναίτια προσαγωγή πολιτών εντελώς παράνομα, ορκίστηκαν πίστη στο ΣΎΝΤΑΓΜΑ που δεν τηρούν! (ΒΙΝΤΕΟ)

0
404

Δείτε και φρίξτε! Αντισυνταγματική και αναίτια προσαγωγή γυναίκας στο κρατητήριο! Απειλές προς τους πολίτες:”Όποιος δε φύγει θα προσαχθεί και αυτός”!

ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΠΡΟΣΑΓΩΓΗ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΑΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ !ΟΙ ΑΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΝ ΕΙΡΗΝΙΚΑ !Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΓΚΑΙΜΠΕΛΙΚΕΣ !ΛΕΝΕ ΣΤΑ ΠΡΟΣΑΓΟΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑΣ ΤΥΠΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΡΚΕΣΕΙ 15 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΣΗ ΤΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΩΡΩΝ.ΤΑ ΝΟΜΙΚΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ "ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΠΡΟΣΑΓΩΓΗ", "ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΣΗ", "ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΝΟΝΤΟΣ". ΤΑ ΗΘΙΚΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΚΑΙ Η ΝΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΝΤΙΜΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΒΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ.ΣΗΜΕΡΑ, Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΡΟΣΑΓΕΙ ΟΣΟΥΣ ΥΨΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΡΟΥΒΙΚΩΝΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΚΑΙΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ.ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ (APPLICATION) ΣΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ. ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΙΜΩΘΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.

Gepostet von Socrates Sidiropoulos am Freitag, 24. Mai 2019

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here