Πάνω από 15.000 παραγγελίες σε μια εβδομάδα για το VW ID.3

0
57
Jürgen Stackmann, Mitglied des Markenvorstands Volkswagen Pkw für den Geschäftsbereich Vertrieb, Marketing und After Sales, spricht am 08.05.2019 bei der Volkswagen ID pre-order Veranstaltung im drive in Berlin. Foto: Friso Gentsch/Volkswagen

Στις 8 Μαΐου άνοιξε η διαθεσιμότητα του ID.3, και σήμερα -μια εβδομάδα μετά- η Volkswagen ανακοινώνει ότι έχει λάβει ήδη 15.000 προπαραγγελίες για το πρώτο μοντέλο της ηλεκτρικής οικογένειας ID. To αυτοκίνητο είναι διαθέσιμο σε 29 αγορές της Ευρώπης, με την Ελλάδα να μην βρίσκεται ανάμεσα σε αυτές, και το μεγαλύτερο ενδιαφέρον για το ID.3 να έρχεται από την Γερμανία, τη Νορβηγία, την Ολλανδία, τη Μεγάλη Βρετανία και τη Σουηδία.

Όσοι προχώρησαν στην προπαραγγελία πρέπει να καταθέσουν 1.000 ευρώ, με τα επίσημα αποκαλυπτήρια του μοντέλου να γίνονται στην έκθεση της Φρανκφούρτης τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Η παραγωγή του θα ξεκινήσει στα τέλη του 2019, με τις πρώτες παραδόσεις να γίνονται κατά τα μέσα του 2020, και αρχικά θα προσφέρεται στην έκδοση ID.3 1ST special edition.

Αυτή θα περιοριστεί σε 30.000 μονάδες και φέρει πλούσιο εξοπλισμό,. Εξοπλίζεται με την μεσαίου μεγέθους μπαταρία που προσφέρει αυτονομία 420 χλμ και έχει αρχική τιμή στη Γερμανία μικρότερη των 40.000 ευρώ.
autoblog.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here