Καθηγητής Κ.Γρίβας: «Αναπόφευκτη η σύγκρουση με την Τουρκία, μόνο μια πολιτική σκληρής ανατροπής θα την ανακόψει»! (ΒΙΝΤΕΟ)

0
539

Η Ελλάδα πρέπει να σταματήσει να στηρίζεται σε τρίτους για την αντιμετώπιση της τουρκικής απειλής – Η Άγκυρα έχει ήδη δημιουργήσει τετελεσμένα στην Α. Μεσόγειο που μπορεί να φθάσουν μέχρι το… Καστελόριζο!

Στους επόμενους μήνες εκτιμά ο καθηγητής στη Σχολή Ευελπίδων Κωνσταντίνος Γρίβας, μιλώντας στον 98.4, ότι η Τουρκία θα κλιμακώσει τις προκλήσεις της στην Κυπριακή ΑΟΖ και με δεδομένη την στρατιωτική κατοχή σ τμήμα της Μεγαλονήσου.

Μάλιστα, ο ίδιος υποστήριξε ότι η Ελληνική πολιτική σκηνή πρέπει να τερματίσει τις αυταπάτες περί παρέμβασης τρίτων συμμαχικών χωρών και να αντιληφθεί ότι η παρουσία πολεμικών πλοίων στην κυπριακή ΑΟΖ έχει δημιουργήσει ήδη στρατιωτικό τετελεσμένο που μπορεί μελλοντικά να φθάνει μέχρι το Καστελόριζο.

Ο κος Γρίβας τόνισε ακόμη ότι η πορεία σύγκρουσης με την Τουρκία είναι προδιαγραμμένη και πως κατά την κρίση του μόνο μία πολιτική σκληρής αποτροπής μπορεί να την ανακόψει.

Ακούστε όλη την συνέντευξη του:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here