Αυτό θα γίνει!-Προτείνει την δημιουργία μεγάλου συνασπισμού ο Σκανδαλίδης!-« Μετά τις εκλογές να κάνουμε κυβέρνηση ΚΙΝΑΛ-ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ»

0
216

Η πρόταση για δημιουργία ενός μεγάλου συνασπισμού, με τη συμμετοχή του ΚΙΝΑΛ, της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ, μετά τις εκλογές, που έκανε ο Κώστας Σκανδαλίδης, αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι όλα τα κόμματα και όλα τα χρώματα είναι ίδια, καθώς εξυπηρετούν τα ίδια συμφέροντα.

Αναλυτικότερα,  ο Σκανδαλίδης καλεσμένος στους «Αταίριαστους» στον ΣΚΑΪ, όταν αναφέρθηκε στο νομοσχέδιο για τις 120 δόσεις για χρέη σε Εφορία, Ταμεία και Δήμους που φέρνει σήμερα η κυβέρνηση στη Βουλή, τόνισε: «Από πότε έχει καταθέσει νομοσχέδιο το Κίνημα Αλλαγής για τις 120 δόσεις; Δύο χρόνια! Από πότε έχει καταθέσει νομοσχέδιο για τις συντάξεις; Έρχεται μετά από μας η ΝΔ και καταθέτει προτάσεις και τώρα ο κύριος Τσίπρας, προεκλογικά. Και τι μένει; Οι δύο μονομάχοι, ενώ στην ουσία εμείς επεξεργαζόμαστε τα θέματα, έχουμε πρόγραμμα και απόψεις. Έρχονται εκ των υστέρων πάνω στις δικές μας γραμμές. Μακάρι να τις εννοούν, ίσως είναι ένας δρόμος να συμφωνήσουμε και μετά τις εκλογές να κάνουμε και οι τρεις μία κυβέρνηση, ένα μεγάλο συνασπισμό».

Ο γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας, Λευτέρης Αυγενάκης, ωστόσο, καλεσμένος στην ίδια εκπομπή, του το… ξέκοψε: «Ως Νέα Δημοκρατία, κάτι τέτοιο με τον ΣΥΡΙΖΑ αποκλείεται. Δεν υπάρχει περίπτωση να βρεθούμε στα ίδια κυβερνητικά έδρανα».

Όσο και αν προεκλογικά εμφανίζονται ανένδοτοι σε συνεργασίες, πρέπει να έχουμε υπόψη μας ότι ένα τέτοιο σενάριο δεν είναι καθόλου ουτοπικό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here