Προσπαθεί να ξεγελάσει και να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη ο Τσίπρας – «Θα αναγγείλουμε μόνιμα μέτρα ελάφρυνσης»! (ΒΙΝΤΕΟ)

0
91

«Ο κ. Μητσοτάκης κρύβεται από πρόσωπο με πρόσωπο αντιπαράθεση»

«Οι Ρομά δεν είναι πολίτες δεύτερης κατηγορίας, παιδιά ενός κατώτερου θεού», τόνισε, ξεκινώντας την ομιλία του ο πρωθυπουργός και συνέχισε, λέγοντας πως «χτίσαμε θεμέλεια για ίσες ευκαιρίες για όλους τους πολίτες ανεξαρτήτως θρησκείας και καταγωγής».

Στη συνέχεια, εξαπέλυσε επίθεση κατά του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, λέγοντας ότι «ο κ. Μητσοτάκης που κατά τα άλλα ισχυρίζεται ότι έχει ήδη κερδίσει τις εκλογές κρύβεται από πρόσωπο με πρόσωπο αντιπαράθεση. Τόσο πολύ πιστεύει ότι θα νικήσει».

«Απόγονος μίας από τις πιο πλούσιες πολιτικές οικογένειες είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης», είπε, υπογραμμίζοντας πως «η ψηφοθηρική εργαλειοποίηση της αναπηρίας που επιχειρεί ο κ. Μητσοτάκης είναι εξοργιστική. Μειώνει τα άτομα με αναπηρία».

«Δεν έπαθε καμία ηθική κρίση ο κ. Μητσοτάκης, ούτε με τον κ. Κυμπουρόπουλο ή με το ξαναζεσταμένο φαγητό της πυρκαγιάς στο Μάτι. Κάλυψε τον Νίκο Γεωργιάδη για τη υπόθεση παιδοφιλίας», ανέφερε στη συνέχεια.

«Θα αναγγείλουμε μόνιμα μέτρα ελάφρυνσης»

Στη συνέχεια, τόνισε ότι «μετατρέπουμε την πρόταση μομφής σε ψήφο εμπιστοσύνης της κυβέρνησης. Siemens – Novartis – offshore θα συνοδεύουν τον κ. Μητσοτάκη».

«Οι 120 δόσεις δίνουν ανάσα σε χιλιάδες επιχειρηματίες και επαγγελματίες», υπογράμμισε.

«Πρόταση μομφής κάνουν οι πολίτες στον κ. Μητσοτάκη», ανέφερε, τονίζοντας πως «στη Βουλή θα μιλήσουμε για τη νέα οικονομική πολιτική της κυβέρνησης».

«Θα αναγγείλουμε μόνιμα μέτρα ελάφρυνσης. Ότι κάνουμε το κάνουμε με πρόγραμμα», σημείωσε.

Ομιλία στην Ξάνθη

Η Βόρεια Ελλάδα, κόντρα στην προπαγάνδα και τους μύθους, στέλνει μήνυμα φιλίας και αλληλεγγύης. Εδώ, στην Ξάνθη της συνύπαρξης και της αλληλεγγύης, της αντίστασης, της δημοκρατίας και της προκοπής ακούγεται σήμερα πιο δυνατά από ποτέ, το μήνυμα της νίκης, το μήνυμα της ελπίδας.Ομιλία στο Κλειστό Γυμναστήριο Ευμοίρου στην Ξάνθη.

Gepostet von Alexis Tsipras am Montag, 6. Mai 2019

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here