Ανατολική Μεσόγειος: Στέλνει κατασκοπευτικό στη Κύπρο λόγω Τουρκίας το Ισραήλ!

0
146

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στην ανατολική Μεσόγειο τις τελευταίες ώρες. Ένα απίστευτο διπλωματικό θρίλερ μεταξύ Τουρκίας και Ισραήλ είναι σε πλήρη εξέλιξη, την ώρα που η Λωρίδα της Γάζας κυριολεκτικά φλέγεται από τους βομβαρδισμούς.

Xθες, τα γραφεία του τουρκικού πρακτορείου Anadolu στη Λωρίδα της Γάζας βομβαρδίστηκε και ισοπεδώθηκε από αεροσκάφη της ισραηλινής πολεμικής αεροπορίας, με το Τελ Αβίβ να βλέπει τουρκικό δάχτυλο πίσω από τις ρουκέτες που εκτοξεύτηκαν από το παλαιστινιακό έδαφος.

Το Ισραήλ περνάει στην αντεπίθεση και σήμερα έδωσε συνέχεια, καθώς θέλησε να στείλει να στείλει άλλο ένα μήνυμα στην Άγκυρα.

Πριν λίγες ώρες το Ισραήλ έστειλε κατασκοπευτικό αεροσκάφος στη Κύπρο και ο λόγος ξεκάθαρος. Η Άγκυρα έχει απλώσει τανάλια στο νησί και το Τελ Αβίβ θέλει να δηλώσει πως είναι εδώ.

Μην ξεχνάμε πως ο Νετανιάχου ενδιαφέρεται για όλα όσα λαμβάνουν χώρα στη Κύπρο, καθώς πλέον έχει δημιουργηθεί άξονας Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ-Αιγύπτου κατά της Τουρκίας.

Σύμφωνα με το έγκυρο /ItaMilRadar, στη περιοχή πετούσε για πολλές ώρες ένα Gulfstream G. 550.

Αν ξεκινήσει οποιαδήποτε κίνηση γεώτρησης, τότε οι εξελίξεις θα είναι δραματικές, μιας και είναι βέβαιο ότι η Άγκυρα θα λάβει ηχηρή απάντηση από όλους.

Άλλωστε, ακόμη κι αν ο βομβαρδισμός του πρακτορείου Anadolou έχει να κάνει με άλλες αφορμές που έχει δώσει η Τουρκία στο Ισραήλ, τη συγκεκριμένη στιγμή πολλοί το συνδέουν και με την συμπεριφορά των Τούρκων στην νοτιοανατολική Μεσόγειο.

Με λίγα λόγια, το παιχνίδι μόλις ξεκίνησε….
Ανδρέας Μουντζουρούλιας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here