ΟΡΓΗ Ελλήνων πατριωτών στη Θεσσαλονίκη!-Λογομαχία με τον φίλο του Αλέξη και σύμβουλο στρατηγικής Καρανίκα!-Με αστυνομία και εισαγγελείς απειλούσε τους πολίτες!

0
309

Με την οργή των πολιτών ήρθε αντιμέτωπος ο σύμβουλος στρατηγικής και φίλος του Αλέξη, Καρανίκας, μάλιστα όταν ο ίδιος δεν μπορούσε να διαχειριστεί τον θυμό των Ελλήνων πατριωτών κάλεσε την αστυνομία.

Ο κ.Καρανίκας βρισκόταν με φιλική του παρέα σε καφετέρια της οδού Καρόλου Ντηλ στη Θεσσαλονίκη, όταν μία γυναίκα άρχισε να διαμαρτύρεται για τη Συμφωνία των Πρεσπών.

«Η Μακεδονία είναι ελληνική, είναι Ελλάδα. Μαζέψατε όπως όπως τις ψήφους και ψηφίσατε αυτή την προδοσία. Είστε προδότες», του είπε μεταξύ άλλων, ενώ ο πρωθυπουργός σύμβουλος άρχισε να υπερασπίζεται τη Συμφωνία.

«Η Μακεδονία είναι ελληνική. Μακεδόνες είμαστε εμείς»,του είπε η γυναίκα.

«Τόσα χρόνια λεγόταν Μακεδονία σκέτη. Τώρα λέγεται Βόρεια ΨΕΥΔΟΜακεδονία….» άρχισε να λέει για να πάρει απάντηση:

«Εμείς τί είμαστε Νότια;»

Τότε ο κ.Καρανίκας υποστήριξε ότι η Συμφωνία «λέει ότι είναι σλάβοι» (σ.σ. οι Σκοπιανοί).

«Ποιός σας έδωσε το δικαίωμα;» ρώτησε ξανά η γυναίκα, πριν παρέμβει και δεύτερος πολίτης ο οποίος απευθυνόμενος στον Νίκο Καρανίκα, του είπε ότι «δεν έχεις δουλειά στη Μακεδονία».

Εμφανώς εκνευρισμένος, ο σύμβουλος του πρωθυπουργού σηκώθηκε από τη θέση του και αντιληφθείς ότι ο πολίτης κατέγραφε με το κινητό του την αντιπαράθεση ζήτησε επιτακτικά να σταματήσει.

«Είμαι σε δημόσιο χώρο…» αντέτεινε ο πολίτης, ενώ ο σύμβουλος στρατηγικής ζήτησε να κληθεί ένας αστυνόμος. Στο σημείο αυτό η καταγραφή σταματά.

Σε όποιο σημείο και να βρεθούν, ειδικά στην Βόρεια Ελλάδα, το μόνο που θα συναντούν είναι η οργή και ο θυμός των προδομένων Ελλήνων!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here