Αυτός είναι ο απίστευτος πιλότος της Ελληνικής Αεροπορίας που όταν παρενόχλησαν οι Τούρκοι έστρεψε καταπάνω στο τουρκικο F-16! (ΦΩΤΟ-BINTEO)

0
285

Ο Κυβερνήτης του Ε/Π κατέβασε το Ελικόπτερο πολύ χαμηλά κατά πτήση προσγείωσης στη νήσο Ρω ,ώστε να μην προλάβει ο Τούρκος χειριστής να παρενοχλήσει !

Στη συνέχεια πέταξε χαμηλά όπως θα δείτε στο video ντουκουμέντο από την νήσο Ρω μέχρι και το Καστελόριζο χωρίς να γίνει αντιληπτός απο τα Τούρκικα Radar !

Οι Τούρκοι έχασαν το Ε/Π και μετά την απογείωση του απο το νησί της Μεγίστης πέταξε χαμηλά μέχρι που εντοπίστηκε απο Τούρκικη ΤΠΚ που έπλεε στα ανοιχτά της Μεγίστης!

Όταν ο Τούρκος Χειριστής πέταξε δίπλα του με σκοπό τα καυσαέρια του F-16 να δημιουργήσουν αναταράξεις στο Ε/Π «Huey» ο ο Αντισυνταγματάρχης Φιλίππου ψύχραιμα πήρε ύψος και έστρεψε το «Γέρο «Huey» καταπάνω στο Τούρκικο !!!

Είναι γνωστό ότι η Ελλάδα διαθέτει τους καλύτερους Χειριστές στην Πολεμική μας Αεροπορία ,αλλά από οτι φαίνεται και οι Ελικοπτεράδες της Αεροπορία Στρατού δεν πάνε πίσω και ιδού δείτε που τα προσγειώνουν.

Ανήμερα του Ταξιάρχη οι αρκετοί πιστοί που βρέθηκαν στον Πανορμίτη της Σύμης είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν τις ικανότητες του Χειριστού ελικοπτέρου τύπου Ε/Π «Huey».

Χειριστής του Ελικοπτέρου είναι ο Αντισυνταγματάρχης (ΑΣ) Κωνσταντίνος Φιλίππου ,γνωστός Στα Στελέχη της Αεροπορίας Στρατού και όχι μόνο …. ώς (Φιλιππέας) ,πετάει δε με τα Ελικόπτερα της Α.Σ ως Χειριστής από το 1981 και ανήκει στην Δύναμη της 1ΗΣ ΤΑΞΑΣ !

 

Δείτε και άλλες εικόνες και  βίντεο:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here