Απίστευτο συμβάν ! Πήγε ο Τσοχατζόπουλος στα ΕΛΠΕ με την γυναίκα του να ζητήσει τα υπόλοιπα από τις μίζες!

0
1037

Μόνο στην ελληνική σουρεαλιστική πολιτική συμβαίνουν αυτά, αναφερόμαστε φυσικά στην κίνηση του Τσοχατζόπουλου να ζητήσει πίσω τα υπόλοιπα από τις μίζες.

Πήγε στα γραφεία των ΕΛΠΕ για να ζητήσει τα υπόλοιπα!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας BigBusiness.gr, ο πρώην υπουργός, εμφανίστηκε συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Βίκυ Σταμάτη, στα γραφεία της διοίκησης των ΕΛΠΕ και ζητούσε επιτακτικά να δει «τον εκπρόσωπο του Λάτση», προκειμένου να συζητήσουν «κάποιο πολύ προσωπικό και επείγον θέμα» του.

Ο Άκης Τσοχατζόπουλος, αφού έλαβε ως απάντηση ότι εφόσον επιθυμεί τέτοια συνάντηση θα πρέπει να απευθυνθεί κατευθείαν στον όμιλο Λάτση, τότε άρχισε να φωνάζει, να απειλεί και να επιμένει επιτακτικά να δει «τον εκπρόσωπο του Λάτση» στον όμιλο των ΕΛΠΕ, καθώς όπως έλεγε «υπάρχουν προηγούμενα και πρέπει να διευθετηθούν»…

Η πιο τραγελαφική σκηνή, πάντως, εκτυλίχθηκε όταν… έξαλλος ο πρώην υπουργός άρχισε να φωνάζει «μου χρωστάτε λεφτά, κερατάδες, ήρθα να τα πάρω»!

Πληροφορίες σχετικά με την κατάληξη του επεισοδίου δεν έχουμε, ωστόσο αξίζει να κρατήσουμε αυτό: ο Άκης έχει καταδικαστεί σε δεύτερο βαθμό με κάθειρξη 19 ετών για δωροδοκία και ξέπλυμα μαύρου χρήματος!

Τι χρήματα, άραγε, να του χρωστά ο όμιλος Λάτση;

Και γιατί δεν τα διεκδικεί μέσω των προβλεπόμενων νόμιμων οδών;

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here