ΣΟΚ με τη σύλληψη γνωστών καλλιτεχνών σε κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας!

0
265

Φρίκη προκαλεί το γεγονός πως δύο άνθρωποι του καλλιτεχνικού χώρου συνελήφθησαν στην Αττική για την κατηγορία παιδικής πορνογραφίας. Οι δύο καλλιτέχνες, φαίνεται να είχαν εμπλοκή σε κύκλωμα.

Οι δύο καλλιτέχνες ηλικίας 40 και 67 ετών καθώς και μία 40χρονη κατηγορούνται για εμπλοκή σε κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας.

Σύμφωνα με την κατηγορία, προσέγγιζαν, σε διάφορους χώρους, ανήλικα κορίτσια και με την υπόσχεση «ανάδειξης» και «προώθησής» τους, τα έπειθαν να συμμετάσχουν σε «ειδική» φωτογράφιση.

Ειδικότερα, ο 40χρονος που δήλωνε φωτογράφος και ζωγράφος κι έπειθε νεαρά κορίτσια να ποζάρουν γυμνά με την υπόσχεση πως στην συνέχεια θα αναδειχτούν στον χώρο της ψυχαγωγίας και της μόδας.

Στη συνέχεια το πορνογραφικό υλικό διακινείτο μέσω διαδικτύου σε άγνωστους, μέχρι στιγμής, παραλήπτες.

Η Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, διενέργησε στις 17/4, με την παρουσία της Εισαγγελέως Ανηλίκων, έρευνες σε τρεις χώρους, στους οποίους βρέθηκε και κατασχέθηκε πλήθος φωτογραφικού υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν ακόμα, φωτογραφικές μηχανές, έναν φορητό Η/Υ, tablet και ψηφιακά αποθηκευτικά μέσα.

Στο σπίτι του 40χρονου ζωγράφου βρέθηκαν επιπλέον ποσότητα κάνναβης βάρους 9,1 γραμμαρίων, δύο σπαθιά, δύο ράβδοι χειρός πολεμικών τεχνών και το χρηματικό ποσό των 6.600 ευρώ.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε για κυρία ανάκριση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here