Τρέμει και τη “σκιά” του ο Τσίπρας – Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και μαγνητικές πύλες ελέγχου και στην Πάτρα για την ομιλία του πρωθυπουργού!

0
279

Για μια ακόμη φορά οι αρχές επέλεξαν να «προφυλάξουν» τον Αλέξη Τσίπρα, με δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις αλλά και με μαγνητικές πύλες εισόδου έξω από το γήπεδο που θα μιλούσε στην Πάτρα.

Οι πολίτες που ήθελαν να μπουν στο κλειστό γυμναστήριο του Απόλλωνα, όπου απηύθυνε ομιλία ο πρωθυπουργός, υποχρεούνταν να περνούν από τις ειδικές μαγνητικές πύλες ελέγχου.

Το ίδιο είχε συμβεί και προ ημερών στην Καλαμάτα, όπου σύμφωνα με καταγγελίες τοπικών ΜΜΕ είχαν φέρει τις πύλες ελέγχου από το αεροδρόμιο της πόλης με αποτέλεσμα να ξεσηκωθεί σάλος.

Διμοιρίες από όλη την Ελλάδα στην Πάτρα

Σύμφωνα με το tempo24.news «αστακός» το κλειστό στάδιο στην Περιβόλα Πατρών ήταν «αστακός» από τις δυνάμεις της αστυνομίας. Σύμφωνα με πληροφορίες του τοπικού σάιτ διμοιρίες ΜΑΤ έχουν καταφτάσει και από άλλες περιοχές της Ελλάδας προς ενίσχυση των αστυνομικών μέτρων στην περιοχή της Πάτρας.

Η διαμαρτυρία των καταστηματαρχών εστίασης με πανό

«Υποδοχή» στον Αλέξη Τσίπρα είχαν ετοιμάσει όμως και καταστηματάρχες εστίασης της Πάτρας, διαμαρτυρόμενοι για το ΦΠΑ. Τα μέλη του ΣΚΕΑΝΑ είχαν συγκεντρωθεί έξω από το γήπεδο κρατώντας πανό διαμαρτυρόμενοι για τους φόρους. Σύνθημά τους «Η εστίαση πεθαίνει».

Οι διαμαρτυρίες αφορούσαν στον ΦΠΑ στην εστίαση, θέμα για το οποίο πρόσφατα οι πατρινοί επιχειρηματίες είχαν κλείσει για μια ημέρα τα καταστήματά τους.

Οι σχολικοί φύλακες «στρίμωξαν» την Αχτσιόγλου έξω από το στάδιο

Την ίδια ώρα, έξω από το στάδιο όπου θα μιλούσε ο Αλέξης Τσίπρας «στρίμωξαν» την υπουργό Εργασίας Εφη Αχτσιόγλου ο πρόεδρος των σχολικών Φυλάκων και στελέχη του σωματείου.

Όπως αναφέρει το tempo24 οι σχολικοί φύλακες και ο πρόεδρός τους Ηλίας Τσούνας, δήλωσαν πως είχαν συνάντηση με την υπουργό Εργασίας Αχτσιόγλου. «Ακουσε τα αιτήματά μας. Δεσμεύτηκε για την υπαγωγή άμεσα των Σχολικών Καθαριστριών ΙΔΟΧ στα Βαρέα & Ανθυγιεινά» είπε, προσθέτοντας πως ενεχείρισαν υπόμνημα στον Πρωθυπουργό και την ίδια για όλα τα εκκρεμή θέματα του κλάδου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here