Τεράστια ΠΡΟΚΛΗΣΗ!-Κατέβασαν την Ελληνική σημαία και ύψωσαν τη Γερμανική! (ΦΩΤΟ)

0
176

Μια τεράστια πρόκληση σημειώθηκε στην Κρήτη, την οποία, αμέσως, μια ομάδα Χανιωτών αποκατέστησε.

Στην περιοχή του Σταυρού και συγκεκριμένα σε ένα ύψωμα όπου δέσποζε ο ιστός με την ελληνική σημαία.

Και λέμε δέσποζε, γιατί σήμερα ανακάλυψαν έκπληκτοι πως η ελληνική σημαία είχε αντικατασταθεί από μία …γερμανική, όπως αποκαλύπτει σήμερα με φωτογραφικά ντοκουμέντα το defenceline.gr!

Την έκπληξη διαδέχθηκε γρήγορα η οργή, όταν πλησιάζοντας στο σημείο διαπίστωσαν πως η ελληνική σημαία που κυμάτιζε στο ιστό, είχε πεταχτεί στα βράχια και πάνω της οι «άγνωστοι» δράστες είχαν βάλει πέτρες.

Άμεσα η σημαία ανέβηκε και πάλι στο ιστό της!

Το «ποιοι» και το «γιατί» ευθύνονται γι αυτή την άνανδρη πράξη δεν είμαστε σε θέση να το γνωρίζουμε, άλλωστε αυτό είναι αρμοδιότητα άλλων να το διερευνήσουν.

Μια πρώτη απορία που προκύπτει από τα παραπάνω είναι πως σε μια περιοχή με έντονη στρατιωτική παρουσία, μπορεί κάποιος ανενόχλητος και με περισσή ευκολία να …ανεβοκατεβάζει σημαίες;

Αν – για παράδειγμα – η «πρωτοβουλία» ανήκει σε Γερμανούς που υπηρετούν στο Πεδίο Βολής Κρήτης και οι οποίοι ενοικιάζουν κατοικίες στην ευρύτερη περιοχή, ή αν ευθύνονται τίποτα «τυχαίοι νεαροί περαστικοί που λίγο πριν φύγουν από την Κρήτη έκαναν την …πλάκα τους», υπάρχουν αρμόδιες υπηρεσίες που οφείλουν να το μάθουν και να μας ενημερώσουν.

Δείτε τις εικόνες που δημοσιεύτηκαν στο defenceline.gr:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here