Καταστροφικές για τον εθνικό ιστό οι ΜΚΟ!-Μετατρέπουν σταδιακά την χώρα μας σε ξέφραγο αμπέλι!

0
402

Έχει μεγάλη σημασία να αντιληφθούμε πόσο κακό στη χώρα μας οι ΜΚΟ, όπου με το πρόσχημα του ανθρωπισμού βάζουν στην χώρα μας τον κάθε λαθρομετανάστη απαιτώντας μάλιστα να γίνει αποδεκτός και να λαμβάνει ίση αντιμετώπιση, αν όχι καλύτερη, με τον Έλληνα φορολογούμενο.

Χαρακτηριστικό είναι ότι ένα σκάφος ονόματι ¨Varyag¨ την ώρα που πλησίασε ακτής το Τσανάκκαλε για να πάρει λαθρομετανάστες, προσάραξε με αποτέλεσμα να συλληφθεί το πλήρωμα, τρεις Ουκρανού και 2 Ρώσοι.

Το πλοίο Varyag που έφερε ρωσική σημαία και το οποίο παρακολουθούνταν από το λιμενικό για 6 μήνες με την υποψία πως διακινούσαν λαθρομετανάστες, την Τετάρτη το πρωί προσάραξε στην παραλία του χωριού Νταλιάν της κοινότητας Γκέγικλι, την ώρα που πήγαινε να πάρει λαθρομετανάστες.Οι λαθρομετανάστες δεν μπόρεσαν να ανεβούνε, ενημερώθηκε το λιμενικό που τους συνέλαβε όλους και μεταξύ αυτών το πλήρωμα του πλοίου, 3 Ουκρανούς και δύο Ρώσους, όπως αναφέρουν τα tourkikanea.gr.

Μετά από την ολοκλήρωση των διαδικασιών στην Στρατοχωροφυλακή του Γκέγικλι, το πλήρωμα του πλοίου Varyag, δηλαδή οι Ουκρανοί Μικαίλο Σερμπάκοφ, Βιτάλι Σιντένκο και Ανατόλι Νικολάεφ και οι Ρώσοι Όλεγκ Κρουτσκόφ και Στάσις Τεκόριους, μεταφέρθηκαν στα δικαστήρια του Έζινε και μετά προφυλακίστηκαν στις φυλακές του Τσανάκκαλε.

Οι 51 λαθρομετανάστες από Αφγανιστάν, Ιράκ και Συρία που έχασαν το όνειρο να περάσουν στην Μυτιλήνη, μετά από την ολοκλήρωση των διαδικασιών στο Άιβατζικ, στάλθηκαν στο Κέντρο Επιστροφής Αλλοδαπών.

Άραγε όταν γίνεται αντιληπτή η παράνομη δραστηριότητα αυτών των ανθρώπων γίνεται η άμεση ενημέρωση στο λιμενικό έτσι όπως θα έπρεπε;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here