Ισραηλινά μαχητικά προελαύνουν πάνω στο Αιγαίο πραγματοποιώντας άσκηση εναέριου ανεφοδιασμού-Δύσκολα τα πράγματα για Ερντογάν (ΦΩΤΟ)

0
227

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η άσκηση εναέριου ανεφοδιασμού από την ισραλινή πολεμική αεροπορία στο κεντρικό Αιγαίο, αυξάνοντας ακόμα περισσότερο την οργή στον βαριά πληγωμένο και ηττημένο από τις δημοτικές εκλογές Τούρκο ηγέτη Ερντογάν.

Ισραηλινό ιπτάμενο τάνκερ Boeing 707-300 (290) υλοποίησε άσκηση εναέριου ανεφοδιασμού αρκετά μίλια ανατολικά από το Ακρωτήριο Ταίναρο, στα πλαίσια της άσκησης ΗΝΙΟΧΟΣ-2019.

Χθες, διάφοροι σχηματισμοί αεροσκαφών πραγματοποίησαν πτήσεις από το αεροδρόμιο της 110 ΠΜ προς το πεδίο βολής της Κρανέας και πραγματοποιούσαν βυθίσεις και βομβαρδισμό στόχων με κατάδειξη λέιζερ.

Σύμφωνα με το σενάριο της ασκήσεως, καταδείξεις των στόχων που εκτελούνταν από κομάντος με την ειδικότητα JTAC των ειδικών Δυνάμεων της διακλαδικής διοίκησης ειδικών δυνάμεων, αλλά και από άλλα αεροσκάφη που πετούσαν που μετέδιδαν πληροφορίες στα αεροσκάφη που ενεργούσαν την άσκηση.

Οι Τούρκοι δεν έμειναν άπραγοι, προσπάθησαν, όπως κάνουν πάντα να προκαλέσουν, καθώς είχαν προσανατολίσει όλα τα συστήματος τους (ραντάρ , συστήματα παρατήρησης , συστήματα SIGINT) με σκοπό να υποκλέψουν ότι μπορούν από την άσκηση, ενώ έχουν ενεργοποιήσει και τους δορυφόρους τους στο διάστημα για τον ίδιο λόγο.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here