Κατάντια: Ο Πάπας Φραγκίσκος προτείνει Τσίπρα για Νόμπελ: «Αξίζει το Νόμπελ για το μεταναστευτικό»-Τα βρήκαν οι μισέλληνες μεταξύ τους!

0
236

Ο Πάπας Φραγκίσκος, με δήλωσή του, πρότεινε τον Αλέξη Τσίπρα για το Βραβείο Νόμπελ, σύμφωνα με το Καθολικό Πρακτορείο Ειδήσεων. Ο αιρετικός Πάπας, γνωστός για τις παγκοσμιοποιητικές του απόψεις και δράσεις αποθέωσε τον Έλληνα πρωθυπουργό.

Πιο συγκερκιμένα, σε δηλώσεις του σχετικά με το μεταναστευτικό, αναφέρθηκε σε φράσεις που φέρεται να είπε ο Α.Τσίπρας, λέγοντας χαρακτηριστικά πως θα μιλήσει για έναν πολιτικό που σέβεται ιδιαίτερα και καταλήγοντας στην πρόταση για Νόμπελ.

Αναφερόμενος στο πρόσωπο του Έλληνα πρωθυπουργού, δήλωσε τα ακόλουθα:

«Μίλησα μια φορά με έναν πολιτικό, έναν άνθρωπο που σέβομαι και θα πω το όνομα του: Αλέξης Τσίπρας.

Και μιλώντας για αυτό (μεταναστευτικό) και τις συμφωνίες που δεν επέτρεπαν την είσοδο στους μετανάστες, μου εξήγησε τις δυσκολίες, αλλά στο τέλος μου μίλησε εκ καρδίας και είπε αυτή τη φράση: “Τα ανθρώπινα δικαιώματα προηγούνται των συμφωνιών”. Αυτή η φράση αξίζει το βραβείο Νόμπελ», είπε ο αρχιερέας της Ρώμης.

Άραγε, οι Έλληνες που έδειξαν εμπιστοσύνη στους πολιτικούς με τη ψήφο τους δεν προηγούνται των χιλιάδων μεταναστών;

Όσα Νόμπελ και να πάρει ο Άλέξης, έχει διαπράξει εθνικά εγκλήματα, και αυτό κανένα βραβείο δεν θα το διορθώσει, η Ιστορία και οι Έλληνες θα τον θυμούνται ως υποκριτή και προδότη!

Η πρόταση του ανθέλληνα πρωθυπουργού για Νόμπελ Ειρήνης, δεν είναι τίποτα παρά ακόμα μια πρόκληση που υποβαθμίζει την αντίληψη των Ελλήνων, αλλά και το Ελληνικό Έθνος που μετά την εκχώρηση της Μακεδονίας, βρίσκεται σε πένθος!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here